BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > U21 national team

U21 national team

Set priority
Show messages by
This Post:
00
92406.344 in reply to 92406.343
Date: 10/13/2019 12:20:31 AM
Kolač
II.4
Overall Posts Rated:
437437
Second Team:
Parastos
Mislim da niko i ne čita šta napišem. Dopisujem se sam sa sobom . Zato se i ne trudim sa forumom previše. Ljudi mi čak ne odgovore ni kad im pišem na privatnu poštu. Neće ni da prodaju igrača Hall of Fame koji vrijedi najmanje milion, nudim im te pare, niti hoće da ga treniraju. Nego samo ostave da propadne. Samo Parti prati forum, on je selektor seniora.
Ali eto, ipak je CG U21 pred istorijskim rezultatom. Samo da nas Mađari previše ne raznesu i da se poklopi par rezultata i idemo dalje. Žao mi je poraza od Makedonaca, ali povrijedi nam se Savić, najbolji igrač i izgubišmo. Jbg
Idemooooooooo daaaaaaaaaalje

This Post:
00
92406.345 in reply to 92406.344
Date: 10/13/2019 2:56:21 AM
Overall Posts Rated:
329329
Samo se sjeti kakav je naš forum repke bio dok nisu prvi značajni rezultati počeli :D

This Post:
00
92406.346 in reply to 92406.344
Date: 10/13/2019 2:56:22 AM
Overall Posts Rated:
329329
Samo se sjeti kakav je naš forum repke bio dok nisu prvi značajni rezultati počeli :D

From: Radex
This Post:
11
92406.347 in reply to 92406.346
Date: 3/22/2020 1:05:00 PM
Kolač
II.4
Overall Posts Rated:
437437
Second Team:
Parastos
Nije me bilo odavno. Uglavnom ništa se puno nije ni promjenilo. Zaglavili smo u sredini. Ne može naprijed, a ne damo da ide nazad.
Treniraju se igrači, ali s obzirom na to da je baza mala teško se može napraviti rezultat. Pojavi se 2-3 igrača na draftu svake sezone sa dobrim potencijalima, ali zato imaju slabe početne skilove ili sa dobrim početnim skilovima, ali slabim potencijalom... Uglavnom tako mala baza, teško može napraviti jaku U21, jer svake sezone imamo 2 odlična igrača i 5 prosječnih. Ove godine Bulatović i Drobnjak, prošle Savić i Golubović, prije toga Belada itd.
No dobro, šta je tu je.
Ove sezone utješni turnir, pobjedili smo već dvije reprezentacije, Paragvaj sa Čilavertom su krševi i njih smo raznijeli. Korejanci su bili tvrd orah i zaključio sam da bez većeg zalaganja, na gostujućem terenu možemo izgubiti, pa sam pukao normal. Možda bi ih dobili i sa istim zalaganjem, ali jebiga, podcjenio sam našu snagu.
Dobili smo 6 novih protivnika. Pakistan gazimo kao plitak potok, malo ćemo se i bahatiti. Litvanija, Srbija i Hrvatska su jači, tako da ćemo tu čuvati snagu, ali ćemo ići jako i do kraja protiv Rumuna i Ekvadora. Nema labavo!
Čak po platama igrača Ekvador me je iznenadio, nisu loši, mada mislim da je to do banana.
Čestitke Rustuu na izboru za selektora. Mada da je i Vujošević izabran, bio bi to isto tako dobar izbor.
Ako je Vujošević zainteresovan mogu mu prepustiti svoje mjesto. Naravno ja ću nastaviti trenirati crnogorske igrače u svoja dva tima.
Pozdrav za sviju. Naprijed Crnagoro

PS. Čuvajte se virusa. Slušajte starije od sebe

From: Radex
This Post:
11
92406.348 in reply to 92406.347
Date: 4/13/2020 3:11:06 PM
Kolač
II.4
Overall Posts Rated:
437437
Second Team:
Parastos
Zeznuo sam stvar. Imali smo dobru šansu da prođemo u drugi krug, ali sa porazom od Rumunije više nemamo izgleda za uspjeh. S obzirom na današnji rezultat, odnosno ocjene igrača i kako se sve u utakmici odvijalo, mi bismo u svakom slučaju od njih izgubili. Šta god da smo odigrali i u bilo kakvoj kombinaciji, današnji poraz je izgleda bio neminovan. Krivo mi je što sam prije utakmice bio uvjeren da sa domaćim terenom i većim zalaganjem možemo dobiti. Izgleda da ipak, plate njegovih igrača ne otkrivaju realnu snagu istih. Greška je u tome što sam ispucao entuzijazam i nisam igrao TIE, odnosno čuvao snagu za Ekvador. Ovako izduvani, nemamo šansu ni protiv Južnoamerikanaca. Jbg, šteta
Precijenio sam snagu naših mladića, koji će nadam se u seniorskoj konkurenciji imati više uspjeha.

Pozdrav

This Post:
00
92406.349 in reply to 92406.348
Date: 4/14/2020 11:57:00 AM
Overall Posts Rated:
876876

Precijenio sam snagu naših mladića, koji će nadam se u seniorskoj konkurenciji imati više uspjeha.

Pozdrav

Ako idući put izbore za NT pobjedi isti ili istog kalibra stručnjak, mrka kapa.

This Post:
00
92406.350 in reply to 92406.349
Date: 9/24/2024 2:23:41 AM
Manhattan Warriors
II.1
Overall Posts Rated:
3232
First of all, I would like to thank you for seeing me worthy of this task. You can be sure that I will do everything I can to bring the national team to better places. Good games to everyone :)

This Post:
00
92406.351 in reply to 92406.350
Date: 9/25/2024 4:06:25 AM
Manhattan Warriors
II.1
Overall Posts Rated:
3232
I have analyzed the player database and unfortunately our squad is very weak at the moment. Realistically it is very difficult to achieve success in this situation. But for the future I have contacted all the coaches about player development, I have informed them about their plans and the development that the team will expect from those players. From now on we will focus on following player development and playing with the best possible squad. I hope luck will be on our side.

Best regards.

This Post:
00
92406.352 in reply to 92406.351
Date: 10/1/2024 4:06:28 AM
Manhattan Warriors
II.1
Overall Posts Rated:
3232
Although we played with a very high percentage, the other team played with a higher percentage than us and unfortunately we lost the game. Our forwards had a bad performance.
Lithuania's roster is one of the best in the tournament. Unfortunately, we lost the game after the second half. We chased well but we didn't get as much support from the bench as the other team.
I hope our players will develop in the right way and we can win the next games.

Best Regards.
Crna Gora U-21 Coach

This Post:
11
92406.353 in reply to 92406.352
Date: 12/30/2024 8:58:08 AM
Manhattan Warriors
II.1
Overall Posts Rated:
3232
First of all, hello everyone

Unfortunately our squad is very weak. Please everyone take responsibility and train players. We are starting this season with an even worse squad than last season. To be honest, no one can expect success from this team unless you train players. My request to you is to train players for your country. If you have the means, you can do it.

At least for the next 3 seasons there will be no serious success from this team. But you can be sure that I will do my best to fix it.

Come on, Crna Gora!