kak ne bi bilo, pa ja sam uvijek tu i kad nisam , opet sam tu......tugujem zbog ispadanja iz kupa .......
da sam bar normal stavil dobil bi ga .....joj kak mi je sad žal , a mogel sam povijesni uspijeh postići.....
dobro i ovak sam najdalje do sada došao u kupu......
a što se tiće onog tvog pitanja o suvenirima , ja sam ti odgovoril ali ne kužim di je nestal taj moj post ...
raste i meni svaki tjedan ali po pišljivih 500$ još nisam ni u prosjek lige došao još sam ispod njega ....
da nemam ovak dobru posječenost unatoć visokim cijenama karata, neznam kak bi bilo...
opet mi zbrisal BŠ jutros ...kad god ja dojdem da kupim nekog uvijek se nađe neki fanatik koji me hebe i ima više para od mene ..
prošli tjedan sam imal 1,9 milja i frajer mi bidne na 1,901 000 i ja mogu lijepo samo sijesti i plakati ....jutros ja imam 2,1 milju i počnemo od 1,2 milje i dižem ja diže on , dižem ja diže on, ja popizdio i stavim 2,1 milju i on stavi 2,116 000
i ja opet mogu samo plakati , nemrem vjerovati da se baš uvijek nađe neki kreten koji ima više para od mene i ujutro u 04,30
iz makao...sve ukupno ih ima 5 aktivnih i taj 1 ima više para od mene.....a bil je moj kinez....strašan mvp 23 godine 68k plača skok šut mitski obrana natprirodan, vanjski šut strahovit ulaz isto vođenje veličanstvan unutaršnja obrana impresivan, skok odličan slobodna impresivan joj joj plakal bi najrađe......pa valjdsa bum i ja nekog uspio kupiti ....samo mi novci propadaju na računu, bljak imaš 2 milje ko da ih i nemaš...čak ni kamate nejdu....jel oče neko posudit lovu posuđujem na kamatu 15 % tjedna kamata....)))))
i ko bu za subotu napisal prognoze....nek se javi ,odmah
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!