Nisam ja rekao da ta dvorana neispunjava potrebne uslove,nego ovi iz Fiba-e.
Kaži ti njima da prodju još jednom pored dvorane,da je pogledaju sa svih strana,i na kraju da daju prolaznu ocjenu;)
Slažem se sa tobom,ovo je vrhunska dvorana za naše uslove ali ne i po evropskim standardima,to ne kažem ja,već ovi revizori,inspektori,stručnjaci ili kako se već nazivaju iz evrolige.
Opet ti kažem,ako ti se ne svidja njihov izvještaj,uzmi pa ih prošetaj pored dvorane,možda promjenu svoje mišljenje:)
Ja o politici nisam ni pričao,politici nije ni mjesto na forumu...samo sam rekao na koji način se finansirao ovaj uspjeh Igokea-e,nažalost,ne djele svi tu tvoju euforiju zbog ovog uspjeha kluba,ojadjeni su mnogi radnici,mnogi nisu platu primili 6-7 mjeseci da bi Miletovi puleni mogli loptati se u evroligi:)...ni ovo ja nisam izmislio,to su poznate stvari,to nije nikakva tajna,možeš provjeriti ako mi ne vjeruješ.
Na kraju,nemam nikakve veze ni sa Igokea-om,niti ojadjenim radnicima,šumama,ni Miletom itd.....samo sam iznio podatke koji su istiniti.
Ja bih volio da Igokea svoje domaće utakmnice igra u Laktašima,jer bih tada i ja došao na neku od utakmica,Laktaši su mi relativno blizu...
Last edited by Владимир Владимирович Путин at 3/18/2013 9:31:30 AM