amúgy megnéznék egy kimutatást, hogy évi hány órát tudnak a családdal együtt lenni és mennyit tesz ki a munka náluk.gyanítom, hogy az aktív pályafutásuk alatt nem jut átlag napi 2 óra a családra, viszont napi 12-14 óra meló benne van nekik. Vedd bele a promóciókat, utazást, edzést, meccseket, orvosi vizsgálatokat, világversenyeket (már amelyik elvállalja) és vedd bele a melóba 100%-al azt amikor idegenbe vannak 1 teljes hétig.az napi 8 óra alvás és 16 óra meló. nem sajnálom tőlük. ha te lennél a világ legjobb asztalosa, vagy a világ legjobb ácsa, bádogosa, festője stb. akkor az ő 104 szobás lakásuknál dolgozhatnál, és ha napi átlag 14 órát dolgoznál te is milliárdokat keresnél forintba. csak hát lássuk be azért az úgynevezett szarért amit mi nyújtunk a munkaerő piacon (mivel 10 milliárd másik ember ugyan azt meg tudja csinálni) (jelzem nem betanított munkás vagyok én sem, de akkor is ez a szitu) a munkánk annyit ér amennyit kapunk érte. ha meg úgy érzed mégsem annyit ér, menj ki külföldre dolgozni 3x 4x ennyiért, gondolom beszél mindenki 2-3 nyelvet és agyon tanulta magát! szóval ha ár érték, bevétel kiadás oldalt nézzük (kobe csak a mez meg ruha eladásokból hoz a klubbnak annyit mint amennyit kifizetnek neki, szóval szinte ingyenbe játszik) ezek a játékosok nincsenek túlfizetve, illetve megérnek ennyi pénzt. Amúgy a kosarasok szart se keresnek egy NFL-eshez képest ha jól tudom!