Persze, csak éppen akkor ezzel el is árultad, hogy nem fogsz lazázni. Épp ezt magyarázom, hogy (szerintem) nem valami gerinces dolog felajánlani a laza-lazát, mert ezzel arra kényszeríted a másikat, hogy elárulja, hogy arra készült hogy meglepjen... Vagy hazudik, akkor meg itt a fórumon lesz nyilvánosan meghurcolva.
Ha viszont szerintetek a taktika része ez a fajta üzenet, akkor fogadjátok el, hogy az átverés is a taktika része. Más kérdés persze, ha az nem tartja be a lazát, aki ajánlja, az szerintem is gerinctelen.
Az az idegesítő a dologban, hogy 99%-ban az erősebb csapat ajánlja a laza-lazát, így még nagyobb előnyhöz jut. A legidegesítőbb meg az, amikor kupában ajánlgatja ezt az amúgy is sokkal erősebb ellenfél.
Nekem is volt pár szezonnal ezelőtt, hogy nem léptem be meccs előtt, így nem olvastam a másik csapat laza ajánlatát, normállal mentem, így nyertem 7 ponttal. Abban a szezonban ez egész pontosan 2 helynyi különbséget jelentett, negyedik lettem, ha elbukom azt a meccset, hatodik lettem volna és valószínűleg kiesek az osztályozón, ahogy ki is esett a hatodik helyezett, aki egyébként erősebb volt nálam. Komolyan gondolod, hogy szerinted tisztességes ez a hozzáállás? Hozzáteszem, küldtem neki üzenetet, hogy bocs, de nem léptem be, csak a meccs kezdetekor, erre jött a válasz, hogy ha ezt tudja, normállal jött volna ő is. Miért is kéne nekem az amúgy is erősebb csapatot támogatnom azzal, hogy bevállalok egy biztos vereséget? Főleg ha ez ebben a konkrét esetben a kiesést jelentette volna nekem. Hozzáteszem a másik csapat ötödik lett és ha nyer, akkor is ötödik lett volna.
Hát csak ennyi múlik egy-egy ilyen ajánlaton. Én a magam részéről továbbra is fenntartom, hogy nem tisztességes a kisebb csapatok amúgy is szűkös lehetőségeit korlátozni és most hogy látom, milyen az átlag hozzáállása (ez taktikai elem, nem szégyen a kisebbet ellehetetleníteni), innentől én lelkiismeretfurdalás nélkül fogom taktikai elemként alkalmazni az átverést, ha valaki rámüzen laza-laza ügyben.
Don't feed the troll