A cim to podla teba je? Ja si to neviem velmi vysvetlit a dost ma sokoval ten priebeh zapasu. Neviem, kedy sme naposledy inkasovali v Q1 35 bodov...a od 95. timu sveta. Uz som si hovoril: "no jasne, isto CT..." Naladu sme mali, formy tiez (aj ked to nema az taky vplyv na obranu), este sme aj tocili podstatne viac hracov ako oni, ani formy nemali velmi dobre... To nebolo len o tom, ze body sli cez 2-3 hracov, nikto proste nebranil poriadne. Poliaci na nich sli minule FCP a mali 86 pokusov, my M2M a mali dokocna 91! striel. Keby sme sli my FCP, tak maju hadam viac striel este ako my alebo co... Nenachadzam na to nejake logicke vysvetlenie a dost ma to stve, aj ked sme vyhrali o 64 bodov. Radsej by som vsak bral vyhru 36:100 ako takuto exibiciu, ktoru neviem co zapricinilo. Nechcem to zvalovat na engine, ale pripada mi to zatial tak, akoby engine trochu kompenzoval ich FCP a preto, ze nam pustili tolko bodov to trochu viac otvorilo nasu obarnu. Aby z toho nebol az taky priepastny rozdiel o 80+ bodov.