Evo da se i ja malo okusam u ovim prognozama, neko bi rekao lagano kolo za pogoditi, ali iznenadjenja su svakako moguca .. :P
aLcOhoL_Un!TeD vs KK BOSNA ASA BHT SARAJEVO -1 (jedan od laksih parova za pogoditi u ovom kolu, svaki respect za ekipu KK BOSNA ASA BHT SARAJEVO, ali mislim da je razlika u kvaliteti timova ocigledna i da ce aLcOhoL_Un!TeD lako ostvariti novu pobjedu, sa povecom razlikom)
Iskra KK vs kupres -2 (sve osim pobjede kupresa sa velikom razlikom bi bilo veliko iznenadjenje, barem za mene)
drle vs BEE BIG MAMA -2 (sta reci, zasigurno jedan od najinteresantnijih susreta ovog kola, tekma u kojoj ce po mom misljenju ipak mama, zahvaljujuci iskljucivo domacem terenu, ostvariti svoju trecu pobjedu u sezoni)
B.C.Bielefeld vs KK Blue Jet -2 (respect za "svabe", ali na Blue Areni ce morati pokazati vise od igre ako zele ostvariti trijumf na ovom matchu)
Zeljanica vs bRCrew -1 (slozicu se sa liscem i tipovati na Zeljanicu, koja ce mislim ipak trijumfovati na ovom susretu, sa, po mom misljenju, ne pretjerano velikom razlikom)
Euphoriaa vs LukasCom -2 (Lukas uzima trecu pobjedu u sezoni)
BH diamante vs Lithium -2 (BH diamante sa nesto slabijom formom i klimavim rezultatima u proslim tekmama, po mom misljenju, nije favorit u ovoj tekmi u kojoj ce mislim, prvenstveno zahvaljujuci podrsci sa tribina, lithium doci do druge pobjede u sezoni)
kk bosna tesanj,, vs KK Samac -2 ( mislim da ce ovo biti lagan posao za Rakica i njegove pulene)