Και η πρώτη αγωνιστική έλαβε τέλος! Ας δούμε τι έιχαμε....στον ωραίο όμιλο αρχικά!
neapoli 67ers εν. XAMENA KORMIAΝεαπολίτες με μεγαλύτερη προσπάθεια πέρασαν απο τον Χαμένο σχετικά εύκολα χτυπώντας στη ρακέτα σε σκόρ αλλα και σε ριμπάουντς που έκριναν και το παιχνίδι. (παρά τη ζώνη 3-2... καμπανάκι για τον χαμένα αυτό)
NDC BC εν. xorafa-4-Ο Γιάννης αγριεμένος απο πέρσι με τα μωρά του συνεχίζει να σκορπά 100+! Ο μικρός πάει φούλ για Εθνική, ο Πολωνός με έχει πορώσει τόσο που τον θέλω στην ομάδα μου και ο Μπουένο αν δε βάλει 20+ θα σκάσει. Νίκη απέναντυ σε εναν NDC που έχασε το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αλλα του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του που το ενδιαφέρον ειναι πάντα στο κόκκινο!
Green Devils B.C εν. ADIS 90 - 78 Απο το +8 στις αρχές της 4ης περιόδου ο ADIS βρέθηκε στο -12. Η ποιότητα του Μπάλτα και του Μπερνάντος άλλαξαν το ρού της αναμέτρησης. Για να σας πώ την αλήθεια μου άλλαξα τη διάθεση σε κανονική μια ώρα πριν το μάτς. Αν δε το είχα κάνει θα είχαμε τη πρώτη μεγάλη έκπληξη ;) Μπράβο στην ομάδα του Άδη που με μικρούς μισθούς ειναι ανταγωνιστικός. (αν και θεωρώ πως είναι λάθος διαχείρηση να χτυπά ολα τα παιχνίδια)
Marpissaikos εν. koukoubaounes 107 - 115Καλά παιδιά και οι δύο, φιλόδοξοι -σε οτι αφορά το παιχνίδι τουλάχιστον- και με πολύ καλές ομάδες! Οι 45 πόντοι ενός Έλληνα με 23 χιλιάδες μισθό μόνο ειναι ενα πολύ όμορφο στοιχείο! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, κρίθηκε στο 2ρο ημίχρονο και φυσικά μέτρησε γι'ακόμη μια φορά η απίστευτη ρακέτα του Κουκου! αξιοσέβαστος (μέτριο) με τρέξε και σούταρε; μας δουλεύεις ρε φιλαράκι;;;; Αλλα και στη περιφέρεια ο Ιταλός μπορεί να έχει τεράστιο μισθό αλλα κάνει τρομερή δουλειά.... Μεγάλο φαβορί ο Κούκου φέτος!
Last edited by Green Monster at 7/4/2010 6:48:44 AM