BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > σαιζον 13η!!!

σαιζον 13η!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148908.35 in reply to 148908.34
Date: 7/2/2010 10:21:52 AM
Overall Posts Rated:
193193
Και να εύχεσαι να μην πέσεις σε μας!!! Το κατσικάκι είναι το αγαπημένο μου φαί....Το Πάσχα το σκίζω!!!!!

This Post:
00
148908.36 in reply to 148908.1
Date: 7/2/2010 10:38:21 AM
Overall Posts Rated:
193193
Συνεχίζουμε να είμαστε ο όμιλος με τους περισσότερους συνδρομητές στις 2 πρώτες κατηγορίες...8 μέλη λοιπόν και μια ακόμη πρωτιά για μας...Νομίζω είμαστε ο πιο ανταγωνιστικός όμιλος της ΙΙ...

This Post:
00
148908.37 in reply to 148908.35
Date: 7/3/2010 5:28:45 AM
Overall Posts Rated:
303303
Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω.... για να συμβει αυτο η τουλαχιστον να εχεις την δυνατοτητα πρεπει φετος να πεσω (1 σεζον) του χρονου να ανεβω και να ερθω σε εσας (2 σεζον) και μετα να βρεθουμεεεεεεεεεεεε (3 σεζον) πραγμα που σημαινει οτι εσυ δεν θα εχεις ανεβει!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

This Post:
00
148908.38 in reply to 148908.11
Date: 7/4/2010 6:47:41 AM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
108108
Second Team:
Red Devils B.C
Και η πρώτη αγωνιστική έλαβε τέλος! Ας δούμε τι έιχαμε....στον ωραίο όμιλο αρχικά!

neapoli 67ers εν. XAMENA KORMIA
Νεαπολίτες με μεγαλύτερη προσπάθεια πέρασαν απο τον Χαμένο σχετικά εύκολα χτυπώντας στη ρακέτα σε σκόρ αλλα και σε ριμπάουντς που έκριναν και το παιχνίδι. (παρά τη ζώνη 3-2... καμπανάκι για τον χαμένα αυτό)

NDC BC εν. xorafa-4-
Ο Γιάννης αγριεμένος απο πέρσι με τα μωρά του συνεχίζει να σκορπά 100+! Ο μικρός πάει φούλ για Εθνική, ο Πολωνός με έχει πορώσει τόσο που τον θέλω στην ομάδα μου και ο Μπουένο αν δε βάλει 20+ θα σκάσει. Νίκη απέναντυ σε εναν NDC που έχασε το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αλλα του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του που το ενδιαφέρον ειναι πάντα στο κόκκινο!

Green Devils B.C εν. ADIS 90 - 78
Απο το +8 στις αρχές της 4ης περιόδου ο ADIS βρέθηκε στο -12. Η ποιότητα του Μπάλτα και του Μπερνάντος άλλαξαν το ρού της αναμέτρησης. Για να σας πώ την αλήθεια μου άλλαξα τη διάθεση σε κανονική μια ώρα πριν το μάτς. Αν δε το είχα κάνει θα είχαμε τη πρώτη μεγάλη έκπληξη ;) Μπράβο στην ομάδα του Άδη που με μικρούς μισθούς ειναι ανταγωνιστικός. (αν και θεωρώ πως είναι λάθος διαχείρηση να χτυπά ολα τα παιχνίδια)

Marpissaikos εν. koukoubaounes 107 - 115
Καλά παιδιά και οι δύο, φιλόδοξοι -σε οτι αφορά το παιχνίδι τουλάχιστον- και με πολύ καλές ομάδες! Οι 45 πόντοι ενός Έλληνα με 23 χιλιάδες μισθό μόνο ειναι ενα πολύ όμορφο στοιχείο! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, κρίθηκε στο 2ρο ημίχρονο και φυσικά μέτρησε γι'ακόμη μια φορά η απίστευτη ρακέτα του Κουκου! αξιοσέβαστος (μέτριο) με τρέξε και σούταρε; μας δουλεύεις ρε φιλαράκι;;;; Αλλα και στη περιφέρεια ο Ιταλός μπορεί να έχει τεράστιο μισθό αλλα κάνει τρομερή δουλειά.... Μεγάλο φαβορί ο Κούκου φέτος!

Last edited by Green Monster at 7/4/2010 6:48:44 AM

I love this game!
This Post:
00
148908.39 in reply to 148908.38
Date: 7/4/2010 7:11:29 AM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
108108
Second Team:
Red Devils B.C
BORBA B.C. εν. Quinoline 92 - 107
Όλα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν.... Σε αυτή τη κατηγορία ομάδες φεύγουν, ομάδες έρχονται. Ένα ειναι το σίγουρο. Ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας κάθε σεζόν θα είναι ο Τσιόλας! Δε ξέρω αν με τέτοιο τεράστιο μισθό αξίζει τον κόπο αλλα αν είναι στη μέρα του δε χάνει ο Κουίνο ούτε με σφαίρες! Συγνώμη κύριε Melone,Spínola ,Csákány αλλά η ζώνη σας δε μπορεί να μαρκάρει τον kill bill.... 44 χιλιάδες μισθό και οι 3 μαζί απέναντυ σε 146 του Gifted One! Έξυπνη τακτική απο τον Μπόρμπα να παίξει Λόου πόστ, νομίζω μάζεψε τη διαφορά όσο μπορούσε αλλα όπως είπα και πιο πάνω δεν είχε τους παίκτες να μαρκάρει και να βοηθήσουν στο σκόρ απο τη περιφέρεια του..

Peristeri Peleks εν. PAOK BC 2007 77 - 92
Μετρήστε πόσοι Έλληνες έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν τον αγώνα.... τα παιδιά ειναι πρότυπα! Λόου πόστ και οι δύο. Ο ένας φοβάται τον άλλον... και λογικό αφού τα πιο...κουλά αποτελέσματα αυτοί οι δύο μπορούν να τα φέρουν.... νικάνε τους πάντες και χάνουν απο τους πάντες.... Και οι δύο με νέο αίμα να έρχεται απο πίσω έχουν το μέλλον μπροστά τους. Στα του αγώνα, στα ίσια νίκη του Βορρά με τους Ισπανούς να μη τα καταφέρνουν αλλα ο Ασθενίδης και οι λοιποί Έλληνες πήραν το μάτς... καλύτερα 2ρα σκίλλς για Εσωτερικό παιχνίδι βλέπω απο τον Πάοκ... Ως πότε ο Ακμάν θα τρέχει για όλους Περιστέρι;

Olympiakos Kallitheas εν. nafpaktos 88 - 84
Ίσως το πιο ωραίο μάτς της πρώτης αγωνιστικής. Όταν είδα το σκόρ περίμενα κατι του στύλ : κανονική - δυνατή. Και όμως! Στα ίσια ο Κόναν ο Βάρβαρος με καλές άμυνες μέσα-έξω και εναν σουτέρ επιπέδου Εθνικής παραλίγο να κλέψει τη πρώτη νίκη. Ο Ολυμπιακός κερδίζοντας τα ριμπάουντ και πολλά φάουλ -παρά τη σχετική αστοχία στις βολές- κατάφερε να πάρει το μάτς στο τέλος. Κάζιτς τρομερή αναλογία απόδοσης/μισθού.. 23 πόντους - 18 ριμπάουντς ζωγράφησε πάλι.

trikala city εν. Greek Magic 104 - 98
Νομίζω οτι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ειναι πολύ μεγάλη και οι στόχοι εντελώς διαφορετικοί. Ο μάγος το πάλεψε το παιχνίδι και έχασε μόλις για 6. Τι σημαίνει αυτό; Η ΙΙ μάς ειναι η πιο συναρπαστική! Δεν υπάρχει εύκολο μάτς και κατι +30 εκτός έδρας που βλέπουμε αλλού - τουλάχιστον όχι συχνά-. Οι Έλληνες παππούδες του Τρίκαλα κάνουν ακόμα καλά τη δουλειά τους και απο πίσω έρχονται τα πιτσιρίκια. Ο Μάγος θα χρειαστεί καλή διαχείρηση σε επίπεδο ενθουσιασμού για να παλέψει τη παραμονή.

I love this game!
This Post:
00
148908.40 in reply to 148908.39
Date: 7/4/2010 12:38:21 PM
Overall Posts Rated:
155155
Δεν αντέχω με τον ΠΑΟΚ!!!!!
Με αυτον τον μανατζερ πάντα ειμαι προβληματισμενος, περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο αντιπαλο...Την προηγουμενη σεζόν τον κερδισα στην εδρα του και με κερδισε στην δική μου....
Οντως οι ομάδες μας προσφέρουν τόσες πολλές εκπλήξεις για εσάς όσο και για εμας τους ιδιους!!!
χαχαχαχαχα

This Post:
00
148908.41 in reply to 148908.38
Date: 7/4/2010 4:42:51 PM
Overall Posts Rated:
193193
Εγώ ομάδες σαν τον ADI, τις χαίρομαι...Ομάδες που τα δίνουν όλα ακόμα κι αν έχουν λίγες ελπίδες...Άσε που αυτή η τακτική δεν είναι απαραίτητα κακή...Πολλές φορές η επιτυχία ή αποτυχία μιας ομάδας στη σεζόν παίζεται στους πόντους και αυτή η τακτική βοηθάει...Ένα μεγάλο μπράβο από μένα στον νεοφώτιστο ADI, ο οποίος δείχνει να το παλεύει...Θα πάει μπροστά

From: xristos

This Post:
00
148908.42 in reply to 148908.41
Date: 7/4/2010 8:58:37 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
θα κοιταξω φετος να μην εχω αλλαπροσαλες συμπεριφορες!!!να ειμαι σταθερος κ να σε νικησω κ μεσα στο σπιτι σου!!!χαχαχα!!!
παντως οι <<νεοι>> δειχνουν σκληρα καρυδια!!!μπραβο τους!!
πρασινο τερας μπραβο κ σε σενα που εφαγες τοση ωρα για να αναλυσεις την 1η αγωνιστικη!!

From: Lygas

This Post:
00
148908.43 in reply to 148908.42
Date: 7/5/2010 4:04:31 AM
Overall Posts Rated:
155155
Μην του λές μπράβο.....Επίτιδες τα κάνει για να βλέπουμε συνέχεια πως θέλει να τον μαυρίσουμε!!!!
Μια μπαλίτσα....ακου εκεί θράσος!!!
χαχαχα

This Post:
00
148908.44 in reply to 148908.43
Date: 7/6/2010 10:48:46 AM
Overall Posts Rated:
193193
Πάντως τα παιχνίδια ειδικά στην αρχή που οι παίκτες είναι κατάκοποι απο την προετοιμασία (για μόλις 3 ημέρες), θέλουν ιδιαίτερη προσοχή...Κρύβουν εκπλήξεις και ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος για την απόδοση που θα πιάσει η ομάδα σου...Γι αυτό λοίπόν, προσέχουμε για να έχουμε....Επικίνδυνο το σημερινό ματς με τους νεοφώτιστους Greek, οι οποίοι στην 1η αγωνιστική έδωσαν καλά δείγματα ομάδας...Ελπίζω το David Rivers να είναι γεμάτο

This Post:
00
148908.45 in reply to 148908.11
Date: 7/6/2010 1:38:19 PM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
108108
Second Team:
Red Devils B.C
Αυτή την αγωνιστική ας αρχίσουμε απο τους απέναντυ που έχουν εύκολο σχολιασμό! -1 παιχνίδι-
Και πάμε!

Greek Magic εν. Olympiakos Kallitheas 64 - 111
Ο Μάγος κατέβηκε για προπόνηση χαλαρά στο μάτς μαζεύοντας ενθουσιασμό. Η δική μου λογική λέει οτι έπραξε σωστά, τώρα αν πέσει λόγω διαφοράς πόντων....θα πονέσει το -47!

PAOK BC 2007 εν. BORBA B.C. 97 - 83
Σοβαρός (????) ο Χρήστος, βάζοντας πιθανότατα δυνατή διάθεση, πέρασε απο μια δύσκολη έδρα αρκετά άνετα.
Μοιρασμένοι πόντοι, ριμπάουντς και ασσίστ με σύστημα Κοίτα μέσα (!!) Όταν θα ανεβάσει και άλλο τους μικρούς και θα μπορεί να παίζει καλό Σπρώξιμο τότε να δώ που θα κρυφτούμε.... Ο Μπόρμπα δε ρίσκαρε με ζώνη και παρά τη καλή του άμυνα [Εσωτέρ. Άμυνα αξιοσέβαστος (χαμηλό)] η επίθεση του Πάοκ πήρε αυτό που ήθελε[καταρτισμένος (μέτριο) Εσ. Σκοράρισμα]

nafpaktos εν. Peristeri Peleks 76 - 109
Άλλο ένα μάτς που δε το χτύπησε η μικρή ομάδα.Ή τουλάχιστον πιστός στη προπόνηση του Mr. Hellas NT Player τον άφησε εκτός. Εύκολη νίκη απο το αιλουροειδές που φέτος δείχνει να χτυπάει ψηλά. Ο Ακμάν σε 28 λεπτά τι άλλο να κάνει;;;; Ο κύριος Troy Mata στα 21 ίσως να χωράει στο προπονητικό πλάνο και στο δεύτερο γύρο να περιορίσει τον Ακμάν!

Quinoline εν. trikala city 85 - 97
Εδώ είμαστε! Ντερμπάρα!!! Ο τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα... θυμάμε πριν 3-4 σεζόν που έμπαινα και κοιτούσα την ομάδα του...πόσο πολύ τον θαύμαζα.... ακόμα τον θαυμάζω, τόσο και περισσότερο! Ξέρει να χτυπάει τα μάτς που θέλει αυτός και να αφήνει αυτά που πρέπει. Αυτό έκανε και σήμερα! Χτύπησε το μάτς και έστειλε τις αξολογήσεις για βρόυβες! Ο Τσιόλας μπορεί στο τελευταίο αγώνα της Εθνικής να σκόραρε ακατάπαυστα αλλα σήμερα τον κατάπιε η ζώνη του Τρίκαλα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι παρά το 3-2 ο Τρίκαλα πήρε +14 ριμπάουντς... νομίζω εκεί κρίθηκε το μάτς!

I love this game!
Advertisement