miej litość :) co to jest? :)
a i jeszcze w kwestii tego cytatu:
Co ciekawe to nie Tipaw, al_said czy Mr.President był najbliżej wygrania meczu tylko ja.
Co złego napisałem w tym zdaniu? Nic nie skłamałem, napisałem jak było. Nie rozumiem dlaczego taki bulwers, ostatnio mam wrażenie, że moje posty odnośnie NT czytasz po 5-6 razy tylko dlatego aby znaleźć w nich coś do czego można się przyczepić. Coś ostatnio Astarotte zatracił się w sobie moim zdaniem... a szkoda...
no kurcze ale się rozeźliłeś - wytłuściłem Tripawa bo raz to literówka ale skoro przytaczasz go w kółko to chociaż tak jak się go pisze
dla pewności
(55344) i stąd bulwers - stawiasz się po całkowicie nieudanym sezonie w jednym rzędzie i do tego nawet nie piszesz ich nicków poprawnie..
nie szukaj w moich słowach jakowejś upierdliwości - poświęcam Ci więcej czasu jako selekcjonerowi i osobie w sumie publicznej w tym światku - stąd może masz wrażenie, że przyczepiam się do każdego posta ale po prostu jak na selekcjonera mało piszesz więc stąd to mylne wrażenie :)
pisz więcej a nie będę odpowiadał do każdego posta :)
i rozluźnij się bo na bank nie mam czasu/chęci/życiowego zadania w tym by Cię gnębić :)
spoko i luzik :)