Nisam ucestvovao na forumu od kada igram(a igram od skoro), ali sam uvek voleo da citam forum.
Mogu reci da sam primetio da ima par vas koji konstantno apropo svake teme ucestvujete u diskusijama samo putem zamene teza(vecina tih su se javili da meni odgovore na ovoj temi).
Ja sam mozda mladji od tebe par godina, ali gluplji nisam.
- Ako kazem da znam da je podignut I srpski ustanak 1804. godine, onda to znaci da je te godine podignut I srpski ustanak, a ne da su cetnici klali decu i zene, niti da li je Vuk Brankovic pobegao sa Kosova, ili nije;
- Ako kazes da bi utakmica izmedju Jugoslavije i USA '92. godine bila egal, to znaci da bi bila izjednacena i neizvesna, a ne znaci da bi Jugoslavija pobedila(3x si rekao: "Ja ne kazem da bi pobedili, ja ne kazem da bi pobedili...") i ne kapiram sto si meni non stop te reci stavljao u usta kada ja nisam ni rekao da si ti to rekao;
Ima verovatno jos bar 1-2 stvari gde si zamenjivao teze, ali ne mogu sada da se setim...a mrzi me da trazim.
I kako ja i ti uopste i da diskutujemo, kad si ti Dumbarajko...Dumb-A-Rajko...posto si ti LA, prevedi to ljudima na engleski i objasni im sta to znaci...:)
Izvinjavam se na spamu!