dla mnie jest to zwykła kradzież danych za pomocą jakiegoś programu komputerowego przy wykorzystaniu swojej funkcji selekcjonera .
To nie jest kradzież danych, ponieważ BB został tak skonstruowany, że selekcjonerzy mają dostęp do skilli zawodników w kadrze. Tak więc żadnej kradzieży nie było.
Poza tym, z tego co mi wiadomo, rzucanie oskarżeń na forum jest niedozwolone.
Na przyszłość skorzystaj z:
http://www.buzzerbeater.com/community/cheatreport.aspx?ch...Mnie proszę wyłączyć z tego typu praktyk
Dla mnie wszyscy są równi i będą równo traktowani.
ale myślę że mam tu zdecydowaną rację
Mam nadzieję, że każdy wypowiadający się tutaj chociaż myśli, że ma rację, bo co by to dopiero było, gdyby celowo się wypowiadali wiedząc, że nie mają racji. Ale to nie znaczy, że każdy, kto myśli, że ma rację, to ją ma.
i jest to złodziejstwo danych
Skauting, a więc gromadzenie i przetwarzanie danych o zawodnikach w naszej reprezentacji, istniał na długo wcześniej, niż ja zacząłem grać w BB. Wtedy to nie przeszkadzało a teraz nagle zaczęło przeszkadzać.
Co więcej - równolegle kadra U21 robi dokładnie to samo.
Dlatego uważam, że zarzuty nie mają podłoża merytorycznego tylko czysto personalne i jest to związane po prostu niechęcią do mojej osoby.
Ja realizuję swoje zapowiedzi z kampanii wyborczej. Napisałem w mowie, że mam zamiar rozwijać skauting, a także robiłem to przez kilka poprzednich sezonów i opisałem jak to sobie wyobrażam. Teraz tylko wywiązuję się z obietnic danym wyborcom.
Ty nie napisałeś podczas kampanii ani słowa o skautingu. Być może to zadecydowało o wyniku, bo głosujący uznali, że moje plany i pomysły odnośnie skautingu są lepsze, niż żadne.
Last edited by B.B.King at 1/21/2011 12:17:23 PM