No mina alustasin hooaega väga valesti, müües kogu oma meeskonna maha, põhjuseks oli mängumeeste keskmine vanus 32 millega poleks suutnud midagi peale hakata, võibolla oleks kuidagi suutnud jääda kolmandasse liigasse püsima kuid jah... Nüüd olen otsustanud meeskond võimalikult ühtlaselt koostada, et järgmine hooaeg kenast läbi viia ja kolmandasse liigasse tagasi pääseda väheke parema koosseisuga, samuti sai määravaks see, et pidin 1500 000 eest hooaja algul saali suurendama, selleta poleks nagunii suutnud miskit teha ja noh, eks see andis ka suure põntsu, oli meeldiv teiega koos olla ja nagu näha siis on see üks tugevamaid kolmandaid liigasi Eestis. On kellelgi anda soovitusi kahe kahekümne eluaasta piirimail oleva hea mängujuhi muretsemiseks ? Hetkel on minu koosseisus puudu järgmised mehed: 2 mängujuhti, 1 viskav tagumine ja 1 väike äär. Need muretsetud saab, siis peaks igal positsioonil olema kaks korralikku mängumeest ja sellega peaks ilusti neljanda liiga läbi vedama. Draftis ei paista ka hetkel veel meil midagi head olevat, paar tükki on veel, kellel potentsiaali pean leidma, äkki leian miskit kosutavat, arvatavasti kui leian siis saan ka selle mehe keda soovin :D.