BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208962.35 in reply to 208962.31
Date: 2/8/2012 12:13:12 PM
Overall Posts Rated:
22
Most is több válogatott játékos van átadólistán. Vannak köztük olyanok, akik magyar csapatban játszottak eddig. A válogatott játékosok edzőivel kellene beszélni, hogy lehetőleg ne tegyék átadólistára a válogatott játékosaikat, sajnos most is ez történt. Az egyik legnagyobb tehetség Ferling Péter is átadólistán van, félő, hogy ő is külföldre kerül. Jó lenne ezt megakadályozni. A külföldön játszók hazahozatalára is lenne esély (Végh Antal, Tasi Szabolcs), kellene magyar vevőt találni.
Sokkal összehangoltabb munkát kellene folytatni a magyar élcsapatok vezetőivel. Egy külföldi kapitány ezt nem tudná megoldani, de kaygeenek, ha nyer ezt meg kellene oldania.

This Post:
00
208962.36 in reply to 208962.25
Date: 2/8/2012 12:15:13 PM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
Köszi, hogy töröltél. (érdekes módon Gau válaszát nem)

A hozzászólásom végén külön bekezdésben feltettem 3-4 kérdést a jelölteknek, látom sokat ért...
Ezek után nincs kérdésem :(

This Post:
00
208962.37 in reply to 208962.32
Date: 2/8/2012 12:17:30 PM
Overall Posts Rated:
190190
Öhm, te most kapitányjelöltként válaszoltál?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
208962.38 in reply to 208962.31
Date: 2/8/2012 12:17:48 PM
Overall Posts Rated:
411411
kaygee:

Tudom, ez az én mániám, és minden szezonban pörgök rajta, de: miért nem tudjuk megoldani a válogatott játékosok itthontartását? Az európai rangsorban elől lévő válogatottak mind képesek ezt megtenni, a most győztes lengyelek döntőn pályára lépő 12 játékosából 9! hazai bajnokságban, főleg az első osztályban szerepel. A franciáknál is legalább 7, a cseheknél szintén majd az egész csapat otthon van. Az olasz, spanyol párosról nem is beszélve, de nekik azért komoly lehetőségeik vannak erre.

Megvalósítható e olyan program szerinted, amely erre megoldást jelent, ezt előmozdíthatja? Ez megoldást jelentene szerintem a formagondokra és a folyton átadólistán levő játékosokra is.

Ez engem is érdekelne! De az úgynevezett nagy ligás felhasználók véleménye is érdekelne! Miért külföldiek, miért nem magyarok? Ezt sajna úgy érzem nem a szövkapnak, hanem a közösségnek kéne megoldania. Úgy ahogy a mostani draftnál a dolgaink mennek! Nagyon jó látni a sok érdeklődőt!

This Post:
00
208962.39 in reply to 208962.35
Date: 2/8/2012 12:26:14 PM
Overall Posts Rated:
411411
Nem akarom védeni kaygee-t, remélem nem gond, ha leírom a véleményem, ez egy vita fórum úgymond!

Nem tudom, mit tud szegény még csinálni azon kívül, amit jelenleg tesz. Esetleg lehetne ötletelni segíteni kaygee-nek, ti hogy látjátok, mi lenne a megoldás arra, amilyen helyzet kialakult! Felhoztad példának Ferlinget! Oda vissza ajnározom dicsérem hirdetem, mégis totálisan le van szarva. Panaszkodott a tulaj, hogy egy levelet se kapott arra sem, esetleg mennyiért venné meg valaki, vagy hogy érdekli-e. Nem tudom, mit lehet még elvárni a "csapattól" ez ügyben! Ha van ötletetek kérjük segítsetek, ez nem kaygee válogatottja hanem a miénk!

This Post:
00
208962.40 in reply to 208962.39
Date: 2/8/2012 12:32:54 PM
Overall Posts Rated:
411411
Azt valaki megkérdezhetné a nagyra becsült vendégünktől, hogy ő hogy képzeli azt, hogy mostantól akkor jobban fog védekezni a csapat? Van egy játékos állományunk, abból sajnos ezt lehet kihozni. A jövőre nézve lehet mást edzettni, mondjuk több védekezést, de az szezonok mire beérik. Valamint hogy győzi meg a külföldi és hazai tulajokat arról, hogy több védekezés kell? Mert ezt látjuk mi is, de hiába könyörgünk a külföldieknek, nagy ívbe kakálnak a fejünkre. Nem divat mostanában a védekezés edzés, inkább kapnak a fiaink még 3 szint 1:1 edzés külföldön, ezt a szemléletet ő hogy változtatná meg? És az is érdekelne, hogy hogy gondolja a magyar játékosok magyar földön tartását. Ezt ő hogy oldaná meg? Írjátok oda, hogy ez mind az én kérdésem, csak hogy szokja a törődésem.

köszike

This Post:
00
208962.41 in reply to 208962.37
Date: 2/8/2012 12:39:39 PM
Overall Posts Rated:
22
Nem, én nem jelöltetem magam kapitánynak, hiszen nincs reális esélyem a győzelemre. Egy véleményt fogalmaztam meg.

From: kaygee

This Post:
00
208962.42 in reply to 208962.22
Date: 2/8/2012 12:44:58 PM
Overall Posts Rated:
173173
Szia knorbika!

A mostani válogatott vezetői a támadójátékot részesítik előnyben a védekezéssel szemben, kosárgazdag meccseket játszik a válogatott. Nem tudom, hogy eredményesebb lenne-e Mighty Mouse ötlete, hogy a védekezést preferáljuk inkább a válogatottnál.

Nehéz lesz úgy válaszolnom, hogy ne teregessem a skilleket (nem szabad), de megpróbálom. Az ominózus hollandok elleni meccsen a válogatott két legjobb belső védője játszott, és ezek a védekező szintek nem alacsonyak, elhiheted nekem. Amiben észt kollégánk téved, az a körülmények, de ezt meg is fogom neki írni. Ugyanis úgy könnyű beleszövegelni a dolgokba, hogy az adott meccs előtti körülményeket (legfőképpen a formák) nem ismerte. A holland csapattól belső támadás volt várható, ezért egy benti bedobó játszott bedobó poszton, akinek magas is a belső védekezése a posztjához képest. Györk védekezése is nagyon magas, ő volt a kezdő irányító. Egyedül DH poszton nem kiemelkedő védő játszott, paradox módon pont arról a posztról nem kaptunk sok pontot.

Magamat idézem a kinti fórumról, ezt írtam a hollandok elleni meccs előtt:

Az ellenfelet elnézve a kinti támadás a logikus továbbra is, de meggondolandó az is, hogy bentre sem vagyunk rosszak. Tőlük nem valószínű egy kinti. Kinti támadásnál nem nagyon van kit betenni bedobó posztra, Csankó esetleg jó lehetne, és akkor védenénk magunkat egy benti támadás ellen. Persze ebebn az esetben támadásban nem biztos, hogy túl hatékonyak leszünk.

Ez pontosan ellentmond annak, amit az észt kolléga állít, a hollandok elleni meccs a védekezésre volt kihegyezve és nem a támadásra. Ennyi.

This Post:
00
208962.43 in reply to 208962.19
Date: 2/8/2012 12:47:56 PM
Overall Posts Rated:
9999
Dzsevasz aksed the following (I just translate his questions):

How do you imagine the best defence? We have players with exact level of defence, and he thinks we did the maximum about this. You should ask for the owners to train defense, but it is a long therm plan, you can't see its result in this season.

How would you like to try to convince the foreign owners to train defence? We know that our players need hihgher defence skills, but we can't convince their owners to train it. Defence training is not "fashionable" in these days, they train one-on-one instead of defence. How should you change their opinion about this?

Last question. How would you solve the problem about most of our players plays abroad? We think, that is problem, because it is harder to discuss their training as a hungarian manager.

This Post:
00
208962.44 in reply to 208962.19
Date: 2/8/2012 12:50:40 PM
Overall Posts Rated:
173173
Why I want to lead the Hungarian National Team? I looked some of the strong countries national teams and I think your country have more potential than you have shown so far. Many players were not in the national team, who would be able to play in there like Gyõzõ etc. You lost games that should not have to lose: Nederland, México, Ukraina or even Belgium (one man can't throw 38 points in this level). You must start do play deffence not offence. All of these teams shoot Hungary over 100 points.

To tell you honestly, what you say is more than ridiculous.

1. You were not here when those matches were played. You did not know what game shapes showed, it is quite easy to say this and that here without knowing the circumstances before each match. You say that our team focuses on offensive plays rather than defensive plays. Did you know that the lineup against the Netherlands was one of our best defensive lineups?

2. I know that anyone decides to candidate for the elections will mention Győző. You are not the first one. Győző was never in good form last season. You mentioned his name which means you do not even have clue of what happened last season in our BB community but you are ready to critisize me and my team.

Okay, let's start with what you said.

Many players were not in the national team, who would be able to play in there like Gyõzõ etc.

My question is who? Like Győző, but who else?

This Post:
00
208962.45 in reply to 208962.43
Date: 2/8/2012 12:53:01 PM
Overall Posts Rated:
411411
köszönöm a finom fogalmazási technikát. tetszik. még én is megértem

Advertisement