BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Φαρισαιοι...

Φαρισαιοι...

Set priority
Show messages by
This Post:
22
213465.35 in reply to 213465.34
Date: 3/29/2012 3:35:56 PM
Overall Posts Rated:
100100
αρνουμαι να διαβασω τα κατεβατα σας...παιζουμε για χαβαλε.ελεος.αφου δεν υπαρχει παραβαση αν 2 ειναι φιλοι ας βαλουν χαλαρα.
νομιζω οτι τελικα ολος ο ντορος εγινε για να ευνοηθουν καποιοι.τπτ λιγοτερο,τπτ περισσοτερο.πολυ αξια τους δωσατε.συμβουλη μου??γειωστε τους κανονικα.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
11
213465.39 in reply to 213465.38
Date: 3/29/2012 6:48:10 PM
Overall Posts Rated:
193193
Φίλε wud, 1 ήταν ο χρήστης τη συγκεκριμένη στιγμή, όμως είναι εκατοντάδες τα περιστατικά που έχουν ακουστεί και γραφτεί.... Γενικά τρελένομαι που δεν το παραδεχόμαστε, οτι το αμοιβαίο χαλαρό είναι άδικο παρότι νόμιμο....!!!

Γι αυτό μετά από 15 σεζόν στο παιχνίδι, βαρέθηκα να προσπαθώ να πεισω για το αντίθετο...Έτσι με τη μέθοδο του παραδειγματισμού και της ομοιοπαθητικής, προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους τα φώτα μας... Με ρωτάς, αν θα μου άρεσε, και σου απαντάω οτι μέχρι σήμερα έχω 10τόσα τρόπαια και στα περισσότερα από αυτά γινόταν πάρτι από τους αντιπάλους μου με τέτοιες ιστορίες.... Δεν πολυασχόλήθηκα, έπαιξα το παιχνίδι μου και συνεχίζω να το παίζω, όμως παλαβώνω που δεν βλεπουμε 2 εκατοστά πέρα από τη μύτη μας και φοράμε παροπίδες.....ΤΟυλάχιστον ας παραδεχτούμε όλοι οτι είναι άδικο και ανήθικο για τους υπόλοιπους και εγώ σταματάω κάθε κουβέντα (μέχρι που παραδίδω και την θρυλική μου ομαδάρα).....

Message deleted
Message deleted
From: thanos

This Post:
00
213465.42 in reply to 213465.40
Date: 3/29/2012 7:50:03 PM
Overall Posts Rated:
272272
Υ.Γ. Ωπα, παραδίδεις τη θρυλική σου ομάδα; Δεν είναι άδικο και ανήθικο τότε... είναι κρίμα να χάσεις ότι έχτισες με κόπο!!! :p

Αυτο δεν θα κανεις εσυ αν ριξεις την ομαδα σου οπως λες???

Message deleted
From: Thor

This Post:
22
213465.44 in reply to 213465.43
Date: 3/30/2012 1:31:34 AM
Overall Posts Rated:
291291
φίλος, μου επιτρέπεις μια παρατήρηση σαν εξωτερικός παρατηρητής?
έκατσα και διάβασα το φόρουμ σας στον ΙΙ.1 και αναρωτιέμαι γιατί εσύ έχεις πάρει το θέμα τόσο ζεστά και έγινες μαχητής υπερ των αδικημένων? για ποιούς αγωνίζεσαι,και ποιοι άραγε αδικήθηκαν?

έκατσε και ανακοίνωσε ο akage14 ότι του έγινε πρόταση για χαλαρά, και εγώ διαβάσα ότι λίγοι απο τους 16σας πήρατε ξεκάθαρα θέση για το άδικο (εσύ όντως είπες ότι είναι άδικο...) αντίθετα του είπατε ότι είναι ένα παιχνίδι, και χαλάρωσε και όλοι το κάνουν κτλ (μέχρι και "εξωτερικοί" συνάδελφοι βλέπω έγραψαν για να υποστηρίξουν ότι το αμοιβαία χαλαρά είναι μέρος του παιχνιδιού...)

μετά ο άλλος πήγε και έκανε ένα θέμα για όποιον θέλει να κανονίζει χαλαρά στο φανερό...άσχετο κατα τη γνώμη μου αλλα όποιος δεν συμφωνούσε θα μπορούσε να μην μπει καν στον κόπο να απαντήσει...αρκετοί ΟΜΩΣ δέχτηκαν απο ότι καταλαβαίνω...

αλλά μετά τι κόψιμο σας έπιασε όλους? για ξεφτίλα και νοθεία του πρωταθλήματος κτλ κτλ όχι μόνο στο φόρουμ σας αλλα ακόμα και αν μπω στο καφενείο κάποιος άσχετος με τον ΙΙ.1 θα αναφερθεί στο θέμα (tzilardino) και μετά άλλο που δεν θέλαΜΕ ;) οι γνωστοί δολοπλόκοι να ασχοληθούΜΕ...:))

(μεταξύ μας και πρίν το ίδιο δεν γινόταν αλλα απλά δεν ήξεραν όλοι ποιος το κάνει..)

πάντως ο Kon μπορεί να στα έχωσε λιγάκι και να διαφωνείς...αλλα απο μία απλή ανάγνωση των τελευταίων ημερών του φόρουμ σας...βλέπω ότι ο brola κανόνισε ένα χαλαρό (επειδή το έκανε και πέρυσι) άλλο ένα κανόνισες εσύ, άλλο ένα πρότειναν στον akage14, και πόσα άραγε δεν έχετε αυτομαρτυρήσει ακόμα? ....εεεεε δεν είσαστε και πολύ εντάξει μου φαίνεται ;)

Υ.Γ: αυτό εντελώς φιλικά:δηλώσεις του στυλ δεν ξαναγράφω, παρατάω την ομάδα, άντε γεια σας λαλάκες κτλ...εμένα δεν μου αρέσουν...πρόσφατα είχαμε τέτοια δήλωση κωμωδία απο τις κυκλάδες...αν κάτι σε κούρασε απλά δεν ασχολήσαι...

Υ.Γ.2: Το θέμα του ενθουσιασμού είναι σοβαρό ατού στο παιχνίδι και τον χρησιμοποιώ πολύ και αν ήθελα θα είχα κάνει το "γατάκι" υπερπρωταθλητή μας άλογο στο μεταξύ μας παιχνίδι στο κύπελλο...άλλα είπα να χτυπήσω πρωτάθλημα φέτος

Υ.Γ.3: έχω αλλεργία και παίρνω aerius...το οποίο στις παρενέργειες αναφέρονται παραισθήσεις και ζαλάδες...(αυτό για το .........Υ.Γ.2)

Last edited by EGM-Nickleon at 3/30/2012 2:08:14 AM

Message deleted
Advertisement