BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.40 > Season 21

Season 21

Set priority
Show messages by
From: bubis

This Post:
00
225246.35 in reply to 225246.33
Date: 11/22/2012 1:59:05 AM
Zizoufatatsou
III.3
Overall Posts Rated:
1111
τοση γκαντεμια ρε που@@@@@@@@ μου???????? οντως περυσι επαιξα χωρίς fenu και φετος χωρίς το κυριοτερο οπλο μου....βεβαια και να επαιζε και αυτος, η νικη ανηκε παρ ολα αυτα στο χαμο απ ο,τι φανταζομαι.... εκανα μια απελπιδα προσπαθεια μηπως και τελευταια στιγμη εκανα κατι, αλλα δεν προεκυψε!!!!! Σου ειχα πει βεβαια παλιοτερα πως θα παρετουμουν της προσπαθειας, αλλα τελευταια στιγμη ειπα να κανω το κομματι μου....χιχιχιχιχι....ελπιζω να μη νομιζεις οτι το εκανα για να θολωσω τα νερα....απλα το μετανοιωσα τελευταια στιγμη πριν τα play off....
οπως και να εχει, η διαθεση του Crew στον πρωτο τελικο, μου "βρωμαει" λιγο και ο δευτερος μαλλον θα ειναι σχετικα διαφορετικος....παρ ολα αυτα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δυσκολα θα καταφερει να παρει τη σειρα των τελικων στην εδρα σου....η ιστορια θα το δειξει και φυσικα μακαρι να κερδισει ο καλυτερος.....
οσο για τον biancoverde, το πε και το κανε....τον εχει πιασει μια μεταγραφικη φρενιτιδα, και προς το παρον βλεπω οτι το παει το γραμμα....σιγουρα απο του χρονου θα ειναι πολυ πιο αναταγωνιστικος!!!!
Φυσικα δε θα μπορουσα να μη σχολιασω τη ραγδαια ευχαριστη εξελιξη των σαλιγκαρια και floydmania...
οσον αφορα τους μπλε, οι δυο πρωτοι παραμενουν απειλη για ολους μας και εχουν σημαντικη υποψηφιοτητα (αν ανεβει τωρα ο χαμος) για τα επομενα εισητηρια ανοδου....
αρκετα φλυαρισα....καλη συνεχεια σε ολους....

From: Xamos

This Post:
00
225246.36 in reply to 225246.35
Date: 11/22/2012 1:11:10 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μπα, εννοείται πως προτιμάμε πάντα να γίνονται δυνατά παιχνίδια και να έχουμε ανταγωνιστικούς ομίλους. Είναι πιο ωραία έτσι. Άν ήταν να κερδίζουμε τσάμπα, δε θα παίζαμε online ;)

O Live Burning Crew είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δεν τον είχα παρακολουθήσει τόσο στενά όσο τον Securicon κι εσάς από το δικό μας conference, αλλά βλέποντας τον τώρα, προσεγγίζει το παιχνίδι ακριβώς όπως εγώ. Λιγότερο βάρος στις μονάδες και περισσότερο στο σύνολο, με καλές βοήθειες από τον πάγκο, πολλή προσοχή στο game shape και οικονομία στο enthusiasm. Γενικά ο μόνος λόγος που θεωρώ ότι μπορώ να είμαι αισιόδοξος αυτή τη στιγμή είναι το πλεονέκτημα έδρας. Βοηθάει και η πιο ακριβή ομάδα, αλλά όπως έδειξε στο παιχνίδι του με τον Securicon, αυτά αντιμετωπίζονται με σωστή προετοιμασία. Ο biancoverde μοιάζει να ετοιμάζει κάτι παρόμοιο για του χρόνου. Θα έχει ενδιαφέρον η Season 22, όπως και όλες οι προηγούμενες στην IV40.

From: lineker13

This Post:
11
225246.37 in reply to 225246.36
Date: 11/23/2012 3:32:53 AM
Overall Posts Rated:
55
Μια ματιά στους ομίλους τς κατηγορίας IV δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κόκκινος υποόμιλος ειδικά είναι από τους δυνατότερους και πιο ισορροπημένους....Καλό για το παιχνίδι κακό για μένα που προσπαθώ οριακά να κάνω παράλληλα πρωταθλητισμό και διαχείρηση καταστάσεων σε μια μεταβατική χρονιά...Οπότε φίλε xamos σε συμπαθώ, σε εκτιμώ αλλά πάρε το πρωτάθλημα και ανέβα γρήγορα γρήγορα σε άλλη κατηγορία!!! :)
Υπάρχει πολύς χρόνος για να ξανασυναντηθούμε κάποια άλλη σεζον...αφού φάμε τα μουστάκια μας με τους συμπαθείς μάνατζερς τώρα στην ιστορική για μένα σεζόν 22.

This Post:
00
225246.38 in reply to 225246.37
Date: 11/25/2012 4:10:38 PM
Overall Posts Rated:
2727
Οπότε φίλε xamos σε συμπαθώ, σε εκτιμώ αλλά πάρε το πρωτάθλημα και ανέβα γρήγορα γρήγορα σε άλλη κατηγορία!!! :)

Έφυγα ψηλέ :P

Από την κατηγορία δηλαδή, από το φόρουμ δε φεύγω. Του χρόνου θα εκτελώ χρέη ανταποκριτή :Ρ

From: lineker13

This Post:
00
225246.39 in reply to 225246.38
Date: 11/26/2012 6:59:56 AM
Overall Posts Rated:
55
Πολλά συγχαρητήρια φίλε πέρα για πέρα δίκαιη κούπα φέτος!
Καλή επιτυχία και καλή τύχη στα πάνω στρώματα που είναι 2 επίπεδα πάνω από τις κατηγορίες V & IV αν και έχω ένα προαίσθημα ότι θα τα ξαναπούμε ψηλότερα!
Εμείς τώρα θα σκοτωθούμε στους κόκκινους περιμένοντας τα 2 γεράκια των μπλε να εκμεταλλευτούν τις παράπλευρες απώλειες...

From: Templare

This Post:
00
225246.40 in reply to 225246.38
Date: 11/26/2012 9:17:36 AM
Overall Posts Rated:
5050
Μπορεί να πέρασε μια σεζόν αλλά δε ξέχασα έναν απ'τους πιο δύσκολους ομίλους της 4ης! Πολλά συγχαρητήρια φίλε! Οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία χρειαστείς για την 3η, μη διστάσεις!

This Post:
00
225246.41 in reply to 225246.40
Date: 11/26/2012 9:21:27 AM
Overall Posts Rated:
2727
Νά'στε καλά παίδες. Ας κάνουμε τώρα κανένα βουντού μπας και μου κάτσει καμιά πιο παλέψιμη 3 από του Templare :P

edit: Και στο πολύ πιο άμεσο μέλλον, με το καλό να μας κάτσουν μερικοί 18άχρονοι MVP στο draft να βγάλουμε κανένα φράγκο.

Last edited by Xamos at 11/26/2012 9:23:32 AM