Δεν με αφήνεις να κερδίσω την Τρίτη ? :) Πέρυσι που έχασα στην αρχή το μεταξύ μας παιχνίδι δεν πάταγε ψυχή στο γήπεδο όλη τη σεζόν !! :)
Δίκιο έχουν οι νέοι που λένε ότι χρειάζεσαι μεγάλο γήπεδο αλλά δυστυχώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί :(
Εγώ πχ δεν είχα διαβάσει τόσες σεζόν ότι η εσωτερική επίθεση είναι πολύ καλύτερη και πλήρωνα παίχτες με μεγάλα σουτ που τελικά δεν κάνανε τίποτα σε σχέση με φθηνότερους εσωτερικούς και εσωτερική επίθεση !
Το μόνο κακό που είδα με την εσωτερική πέρυσι και φέτος είναι ότι για κάποιο λόγο σκοτώνονται συνέχεια οι περιφερειακοί μου παίχτες όταν παίζω κοίτα μέσα. Με εξωτερική επίθεση είχα πολύ πολύ λιγότερους τραυματισμούς!
Και για να πω και τον καημό μου, που έχει σχέση και με το παραπάνω, έχει τραυματιστεί από τα πρώτα 2 λεπτά της σεζόν ο ένας pg, δεν έχω γιατρό να τον συνεφέρει (τον σκότωσα κατά το τέλος της προηγούμενης σεζόν να μην χρεοκοπήσω) και τώρα είμαι ακόμα στα μείον και δεν μπορώ να πάρω έστω έναν αξιοσέβαστο να τον συνεφέρει ... :(
Μιας και στον όμιλο είστε πολλοί οι ψαγμένοι στο bb , δεν λέτε καμιά πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω ? ΘΑ βοηθήσετε όχι μόνο εμένα αλλά και τους νέους :)
Και τα σημαντικά τώρα : Να χαίρεστε τα νέα μέλη των οικογενειών σας!! υγεία και χαρά !! :)
*Παρεμπιπτόντως , ο μόνος που δεν υποστηρίζει ομάδα super league στον όμιλο είμαι εγώ ? :)