Paldies ! Tu jau arī pretiniekiem neesi nekāda Dieva dāvana ! Tas jau kā man ierasts, esmu trāpījies spēcīgākajā konferencē !
Tās sagrāves būtu lielākas, ja mēs spēlētu ar vienādu piepūli, pretējā pusē lielākā daļa spēlē ar Parasta spēle ( ar vieglu spēli spēlē pārdaugavas naži, BK Orlando Magic ) , kamēr tu, es un kastalomi, radio galvas spēlējam ar viegla spēle un paaugstinam entuziasmu, kas palīdz uzvarēt arī spēcīgākus pretiniekus ( kā kastalomiem). Tas viss atmaksāsies izslēgšanas spēlēs.
BC Wenters visas spēles bliež ar parasta spēle, tādēļ neuzskatu viņu par nopietnu konkurentu uz čempiona titulu, nebūtu man ar viņu pirmā spēle, kad pie vienāda entuziasma un formām man bija jāliek vigla spēle pret viņa parasto tad man nebūtu neviena zāģa. Visticamāk, ka Venters beigu beigās tabulā būs trešais aiz manis un tevis, pārējos apspēlēdams tikai ar savu spēcīgo sastāvu.
Tākā gaidu tevi konferences finālā, kaut kādi pārsteigumi no tevis būs gaidāmi piemēram jauna spēlētāja izteiksmē, no manis diezgan droši, ka nekas tāds, kas ietekmētu manas komandas varējumu nav gaidāms, tikai jauno spēlētāju trenēšana, kas ar katru piektdienu mani padara spēcīgāku. Tagad sākšu trenēt arī garo spēlētāju, papriekšu mazo spēlētāju skilus, pēc tam pievērsīšos arī skiliem zem groza, kur trenēsies arī man 22 gadus vecais vai jaunais kā uz to skatās SF.
Kāds ir tavs treniņa plāns ?
Last edited by LA-Attack Beast at 7/14/2013 5:46:50 AM