Było wsparcie - napisałem jak umiałem:) I uznaję po fakcie, że to nie ma sensu:) Wsparcia z żadnej strony nie czułem, a że to tylko gra, to uznałem, że mam dość czytania ataków... niech ci co atakują zrobią to lepiej - napisane bez żadnego sarkazmu - skoro po mojej próbie oficjalnie mędrcy forumowi skrytykowali jakość próby, to przecież nie ma sensu się pchać przed mędrców:)
Ps. prostując tylko jeszcze jedną bzudrę, która padła w tym wątku... i pokazując jak działa nasze środowisko:
- siedząc cały dzień przy kompie (mecz kadry, forum, maile, itp), dostałem fajnego maila wspierającego od jednego ze stałych bywalców o treści "to tylko gra, nie poświęcej tyle czasu, Twoja kobieta ma dziś imieniny, itp"... hehe... za kilka dni lekki szok, bo ta sama osoba publicznie stawia na forum zarzut, że brakuje mi jednak czasu
Ręce opadają...
Tak jak napisałem - milczę tam gdzie mnie nie chcą... czasu nie brak, ale zapał po takich numerach dawno upadł. Fajna gra, ale wracam do spraw, które przy okazji grania sprawiają mi przyjemność.
Pozdro;)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)