Yok hocam estağfurullah niye yanlış anlayayım. Şans faktörü önemli kupada ama oda bizde yok ne yazık ki. :)
Birde hocam benim çıktığım sezonda diyordum ki Play-off Konferans finali benim için başarıdır. Çünkü 2 sezon önce başlamıştım oyuna. İlk sezonda Play-out oynadık ama kaybetsekte düşmeyecekmişiz. 2. sezon Play-off'lara kaldık. O sezonun şampiyonu nrblc'ye elenmiştik. 3. Sezonumuzda ise üstüne koyarak ilerleyelim. Play-off Yarı Finali oynayalım dedim.. Şampiyon olmak aklımın ucundan bile geçmiyordu. Çünkü Fenar Heat'e karşı 3 maç yapmışız, daha galibiyetimiz yok. Fenerbahçe Basketball Team III. Ligden gelmiş favori Fenerbahçe Basketball Team ya da BC placebo gibi duruyordu. Sonra sezonun sonlarına doğru Fenar Heat deplasmanında rahat bir galibiyet aldık ve Play-off'larda Fenar Heat'e karşı ev sahibi avantajını yakaladık. Fenar Heat'e da geçtikten sonra Play-off Konferans finalinde Fenerbahçe Basketball Team ile eşleşmiştik. Zaten hedefimize ulaşmışız. Rahat bir şekilde üstümüzde hiç baskı olmadan Fenerbahçe deplasmanına gittik. Kazandığımızda bildiğin şoke oldum hocam. :) Karşıdan da BC placebo beklenirken EnZoPaschis gelmişti. O sezon sürpriz üzerine sürpriz yaşamıştık. Daha sonrada EnZoPaschis karşısında 2-0'lık seriyle III. Ligin yolunu tutmuştuk. Hiç beklemediğim biranda lig yükselmiştik. 4. Sezonumuzda ise asansör takım olmaktan korkuyordum. Bu yüzden Lig Kazanma (100.000 $) + Lig Yükselme (300.000 $) bonusları + 230.000 $'da cebimden harcayarak Piero ve Jiri'yi almıştım. Takımın en önemli iki oyuncusuydu, 2 sezon geçti hâlâ öyleler. Çok sıkıntı yaşamıştık çünkü ikisi de o sezon çok kritik sakatlıklar atlatmışlardı. Resmen 630.000 $ çöpe gidecek diye çok korktum. Son maçta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek 5. olup ligde kaldığımızda yaşadığım sevinci anlatamam hocam. :) 5. sezonda yani III. Ligdeki 2. sezonumuzda tecrübeliyiz tabi. :D Play-off'ları zorladık ama son maçta GençlerGücü Basketball'a mağlup olunca Play-off'ta yalan oldu yine 5. olduk. Bildiğin Beşiktaş gibi şerefli 5.'likler bize yeter der oldu taraftarlar. :D Ligde kalmayı haftalar öncesinden garantilemiştik ama. Bu sezonda şampiyonluk parolasıyla çıktık ama eksiklerimiz var bazı mevkilerde. Şampiyonluk hayal bu sezon için ama Play-off oynamakta kararlıyım bu sezon kesinlikle. :) Bildiğin hayat hikayemi yazdım resmen. :D Neyse çok uzattım. Uzun lafın kısası hocam tesadüf diye bir şeye inanmayın. Her an her şey olabilir. Top yuvarlaktır sonuçta. Örneği de var 30. Sezonda ben mesela. :)