Nie, nigdy nie grałem, fajne to? Tymczasem myślę, jakie klątwy na tym forum rzucić, by Lipno Bulls na wyjeździe pokonać, bo jak na forum napiszę jakieś swoje przewidywania, to nigdy się nie sprawdzają :-)
(321827.1) - "nie wydaję mi się, żebym był w stanie tutaj namieszać. Jeszcze nie mój czas" "Tak więc proszę o odrobinę litości (i tak spadnę), a teraz buduję mocną drużynę na następne sezony i będę prowadził intensywny skauting" Efekt? 17-5 w sezonie zasadniczym, oprócz mistrza z tamtego sezonu każda drużyna pokonana co najmniej raz, półfinał ligi.
(323196.3) - "Raczej w tym sezonie nie będę atakował czołowych lokat" Efekt? Znowu 2 miejsce w czerwonej konferencji, 15-7 i znów półfinał (choć przyznam słaby sezon)
Ten sam post - "W związku z tym wydaje mi się, że wyjdzie albo: - Orzeł Cesarski (...)" Efekt? Wspomniana drużyna przestaje istnieć, 0-22, bot, spadek bezpośredni
(323196.23) - "Szczerze, chyba można już ogłosić Wojciecha jako Mistrza naszej ligi" Efekt? Wojciech przegrywa półfinał 1 punktem...
(323196.27) - "Pomyśl sobie, ile ja się nagłowiłem nad meczem z Madoxem (...) to musi być najlepiej rozegrany taktycznie mecz w moim wykonaniu w tym sezonie" Efekt? Fatalne rozegranie taktyczne i porażka.
Ten sam post - "Co do Skawinki, nie bałbym się Ziebiego na Twoim [Wojciecha] miejscu, pokonałem go sezon temu (...) w tym sezonie nawet z przewagą parkietu namęczył się i ledwo mnie pokonał" Efekt? Wojciech przegrywa, bo zapomniałem, że Ziebi na mnie półrezerwowymi składami wychodził, by mieć czym grać w pucharze.
(324111.6) - "Wstępnie sobie "przeskanowałem" beniaminków i najbardziej się chyba Gruźlicy boję" Efekt? Wygrywam z Gruźlicą na wyjeździe dzięki kontuzji podstawowego SF.
Ten sam post - "Bardzo solidna paka, w zeszłym sezonie pogrom w ćwierćfinale nie był niespodzianką, ale Jagiellonia mimo to ma za sobą bardzo udany sezon, zwieńczony bilansem 14-8 w lidze. W dodatku, co zwykle nie oznacza nic dobrego, zapełnia szatnię dziadkami (...) i na pewno może postawić się każdemu" Efekt? 2-6 bilans po 8 kolejkach, 6 miejsce, jeszcze sprzedani gracze niezastąpieni i ciężko będzie się z tego bagna wydostać, biorąc pod uwagę poziom niebieskiej konferencji.
(324111.12) - "Mnie (...) bawi Madox, który nie może gości z Izraela sprzedać nawet po niskich cenach (...) Wiem, że jeszcze 23 godziny, ale nawet zbyt wiele razy nie byli podglądani na Liście Transferowej" Efekt? Sprzedaje 36-letniego (TRZYDZIESTOSZEŚCIOLETNIEGO) gościa z pensją 34 tysiące za 177 200 (słownie: STO SIEDEMDZIESIĄT SIEDEM TYSIĘCY DWIEŚCIE)...
(324111.16) - "U mnie piękna demolka na start i ładny boxscore, aż mam ochotę postawić się "czerwonemu bossowi" we wtorek" Efekt? Porażka 23 punktami ;-)
(324111.29) - "Jutro szykuje się też potężny szlagier - BC Beko Odeabank Gorzów Wielkopolski @ The Cavy Squad. Moim zdaniem szanse są 80:20 na korzyść Gorzowa" Efekt? Wygrana różnicą 26 punktów.
Tego się nie da racjonalnie wytłumaczyć, moje posty na forum muszą być okraszone czarną magią...