BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59072.35 in reply to 59072.34
Date: 11/20/2008 3:53:04 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Ετσι μπραβο ωραια πραγματα μεγαλη συμμετοχη για το καλο της εθνικης πρεπει να γινουν κ πραξεις ομως.Φαινεται μεγαλη διαθεση απο ολα τα παιδια ειναι πολυ καλο.Καλη συνεχεια περιμενω μια καλη ιδεα του billlion να κανει συσκεψεις μεσω μσν να γινει πραγματικοτητα ειτε βγει ειτε οχι να μαθουμε ολοι μεσω ανταλλαγεις αποψεων οσο περισσοτερα για το παιχνιδι.Δεν ειναι σαν το hattrick που εχει πολλα προγραμματα κ στεινεις την ομαδα σου βεβαια δεν εχει τα ιδια χρονια.Ετσι σιγα σιγα ολοι θα κανουμε μια προσπαθεια για την ΕΘΝΙΚΗ κ για την ΠΑΡΕΑ μας να περναμε καλα

Last edited by kavala44 at 11/20/2008 3:57:18 PM

From: johny13
This Post:
00
59072.36 in reply to 59072.35
Date: 11/21/2008 7:43:56 AM
Overall Posts Rated:
99
Paidia ego den pistevo oti to na grapsis sta forum tis kathe katigorias ine I kaliteri lisi gia na proselkisoume kosmo… poli den bainoun oute eki…

Protino merikoi managers na stiloun ena mail stou 17 allous tis katigorias tous (i alli) kai na tous ipenthimisoun oti I psifoforia ligi tin triti stis 7 to proi kai kalo tha itan na psifisoun gia kapion!

Ego analamvano tin ethniki katigoria kai tha stilo ena mail avrio. Opios allos bori as to pi edo (kai pia div analamvani), den ine megali doulia (ena copy paste se 17 atoma) kai bori na kani diafora (idika stis kato katigories opou endechomenos na min parakolouthoun stena tis exelixis). Ego kato apo 100 psifous stis ekloges to theoro apotichia…

PS: kalo thai tan ta emails na min ta stelnoun ipopsifii…

This Post:
00
59072.37 in reply to 59072.36
Date: 11/21/2008 8:10:16 AM
Overall Posts Rated:
3535
file johny poli kali i idea sou alla exo tin entiposi oti an den to kanoun oi ipopsifioi polloi ligoi einai aytoi pou tha katsoun na asxolithoun toso.kai distixos exeis apolito dikaio oti den asxolounte me to forum oute tis katigorias tous.
oso gia to orio ton 100 psifon to exo pei kai ego se ena allo topic alla nomizo oti einai poli diskolo se sygkrisi me proigoumenes xronies.mporei na yparxei ontos megaliteri kinitikotita fetos alla sto forum olo oi idoi kai oi idoi grafoume den vlepo nea atoma.makari na me diapseysoune.

This Post:
00
59072.38 in reply to 59072.37
Date: 11/21/2008 3:21:10 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Swthikame..sti dikia mou katigoria nekra to forum..leksi den leei kaneis..to mono pou endiaferei merikes omades ston omilo mou einai na asholithoune me daytrading...siga mi katsoune na spatalisoune hrono gia na diavasoune forum. Egw paidia ayto to paihnidi ehei arhisei kai m'aresei einai i alitheia kai tha prospathisw na ftiaksw kali omada me timia proponisi kai oxi me 100 agorapwlisies kathe vdomada...ayta...eyhomai opoios vgei ethnikos proponitis na einai dikaios panw ap'ola..kai na voithisei tin ethniki na paei kala. Egw ginomai kai scout ama thelete na voithisw.

This Post:
00
59072.39 in reply to 59072.38
Date: 11/22/2008 1:42:47 AM
Overall Posts Rated:
3535
ti egine fre paides exthes arga to vradi itan 12 oi ipopsifioi kai tora 5 molis tous efgale to systima i aposirthikan apo monoi tous?

This Post:
00
59072.40 in reply to 59072.39
Date: 11/22/2008 3:06:17 AM
biribakides
IV.16
Overall Posts Rated:
2929
Χαιρετώ όλους τους ενεργά ασχολούμενους με το θέμα των εκλογών για την εθνική μας ομάδα.
Οπως θα είδατε είμαι κι εγώ υποψήφιος από χτες για N.C. Ο λόγος που ζητάω την ψήφο σας είναι απλός: Πιστεύω ότι μπορώ με συστηματική δουλειά αλλά και με τη δική σας βοήθεια να πάμε την εθνική μας ομάδα ένα βήμα πιο πάνω απ' ότι είχε καταφέρει η προηγούμενη εθνική μας προπονήτρια, η οποία ομολογουμένως την πρώτη της χρονιά είχε μια πολύ καλή πορεία.
Αυτό που χρειάζεται για να πάει καλά η εθνική μας είναι η κατάλληλη επιλογή παιχτών για το σύστημα το οποίο θα επιλέξει να ακολουθήσει ο προπονητής, καθώς επίσης και η δυνατότητα των παιχτών αυτών τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα να προσαρμόζονται και να αποδίδουν εξ' ίσου καλά σε διάφορες θέσεις, ανάλογα τη φιλοσοφία και το στήσιμο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι κατά τη γνώμη μου να ανανεώνεται συχνά το roster της εθνικής μας γιατί όπως είναι φυσικό διαρκώς οι παίκτες με την προπόνηση που παίρνουν από τους συλλόγους τους βελτιώνονται και τα χαρακτηριστικά τους μεταβάλλονται. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία όλων μας σε αυτόν τον τομέα. Τόσο στην ανεύρεση διαρκώς καλύτερων παιχτών, όσο και στη βελτίωση των ήδη επιλεγμένων στην εθνική ομάδα.
Αυτά από εμένα για την ώρα, καλή τύχη εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους και το σημαντικότερο απ' ολα: παιδιά ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!

This Post:
00
59072.41 in reply to 59072.39
Date: 11/22/2008 3:12:46 AM
biribakides
IV.16
Overall Posts Rated:
2929
Από σήμερα έχουμε μπει στην τελική φάση της εκλογικής διαδικασίας, όπου συνεχίζουν μόνο οι 5 υποψήφιοι με τους περισσότερους ψήφους μέχρι στιγμής.
Άρα είναι ακριβώς όπως το έθεσες κι εσύ: Τους έφαγετο σύστημα.

This Post:
00
59072.42 in reply to 59072.38
Date: 11/22/2008 4:38:58 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Τι υποννοείς ρε φίλαράκο λέγοντας "με τίμια προπόνηση και όχι με 100 αγοραπωλησίες"...?

Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ περιλαμβάνει πολλά πράγματα μέσα, ΜΑΖΙ και το trading και το marketing... αν ΔΕΝ μπορείς σε αυτόν τον τομέα δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τον μειώνεις... εγώ έχω κάνει πολλές μεταγραφές και είμαι από τους λίγους με θετικό οικονομικό αποτέλεσμα... είναι κακό; Παράλληλα κάνω ΤΙΜΙΑ προπόνηση στους παίχτες μου και έχω έναν κορμό που μου έχει δώσει ανόδους...

όταν γράφεις κάτι σε παρακαλώ, αν και είναι παιχνίδι, να προσέχεις να μην θέτεις εμμέσως - άστοχα - υποννούμενα... Παίξε, μέ ολα τα όπλα που έχεις... και μην προσπαθείς να χρεώσεις τη στρατηγική άλλων παιχτών...

Καλή συνέχεια στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

This Post:
00
59072.43 in reply to 59072.40
Date: 11/22/2008 5:01:51 AM
Overall Posts Rated:
11
Χαιρετω τον φιλο air john.Μια χαρα τα λες φιλε νομιζω οτι η εθνικη ομαδα και το παιχνιδι γενικοτερα χρειαζεται κατι καινουργιο,ευχομαι να τα καταφερεις να βγεις και εμεις εδω ειμαστε.Καλη επιτυχια εγω ειμαι μαζι σου φιλε.

This Post:
00
59072.44 in reply to 59072.38
Date: 11/22/2008 5:56:42 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Καλά έκανες και απέσυρες το τελευταίο σου post.....νομίζω ότι είσαι εκτός πνεύματος του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ......αν δεν το κατάλαβες καλά , έχεις να κάνεις με μια ΜΗΧΑΝΗ ....και η ΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗ είναι το συμαντικότερο κομμάτι.Εδω δεν έχουμε να κάνουμε με πλούσιους ή φτωχούς....όλοι απο το μηδέν ξεκινάμε , και αυτό πιστεύω οτι κάνει το παιχνίδι ομορφότερο!!
Καλή σου συνέχεια.

From: Tyfonas

This Post:
00
59072.45 in reply to 59072.36
Date: 11/22/2008 6:04:11 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Εχω ετοιμάσει ένα μύνημα για τις εκλογές.
Τώρα ψάχνω να βρώ τον τρόπο να το στήλω μαζικά....ελπίζω να τα κατάφερω.

Advertisement