polunapuhani marijoh,
tata ne da mi nemozes bit nego bi mogao svoju dragu majku pitat di je izlazila 80ih godina,to prvo,a to kaj si seksualno aktivan samo na internetu to je tvoj problem...to sto pored nekog igraca pise da je SG neznaci,tzv vrhunski menadzeru u 3 ligi koji je bio medju 32 u kupu, da to i je,ali ako je to tebi jos uvijek tesko za shvatiti to nije moj problem,drugo country rank se izmedju ostalog ocjenjuje i radnim stazem,odnosno kolicinom igranja,sezona,i ukupnim uspjehom,broj pobjeda,poraza,etc. ali posto si toliko pametan da niti to nisi procitao,i pljujes po snazi druge lige u koju nisi niti prismrdio...spominjes zirafe,koji su btw 2 u svojoj koneferenciji i koji su dobra ekipa ali ne i odlicna,i imaju dva igraca preko 27 godina,koji jesu odlicni,ali ne dugorocno,kazes da sam dobio sve slabije od sebe,ne spominjes da sam SANAC koji je usao u playoff dobio dva puta,Plutone koji su ispred mene jednom,izgubio od Crittersa koji su vrhunska ekipa jednom na totalni baksuz,Kladionicare koji su me izbacili dobio u gostima hladno 20 razlike...ali neznam uopce zasto si se ti ulovio komentirat mene i moju strategiju iz pocetka,to kaj ti mislis da ako visis na netu 24 sata da si pametan,ponavljam to je tvoj problem,ja sam na ovom forumu puno duze od tebe i nikome nisam pametovao nego pokusavao dati dobronamjeran savjet,uostalom tu su ljudi sa ovog foruma pa neka oni prosude,neke od njih sam i osobno upoznao pa neka ti oni kazu zasto si "sinek", a o igri sam iskljucivo govorio iz svog iskustva...nikom nisam pametovao ako jesam,ovi ljudi ovdje nisu idioti i oni bi prvi rekli nesto o tome...
kazes prijateljsku,ne,ne treba mi to,prvo ne smatram to pravim odnosom snaga,drugo jako bi volio doci u tvoju ligu pa vidjeti di sam ja to u usporedbi sa svemocnim marijomh...
sto se tice KC,opet se vracamo onome sto pise u opisu igraca,vazno je kako i gdje ti tog igraca koristis,pa da svima u opisu pise centar ti bi,inteligentno zakljucio,da lik igra sa 5 centara i kako to uopce on igra...
nemamo u biti o cemu medjusobno razgovarat,niti me ti i tvoji debilni takstovi uopce interesirate,ali kad si ti odlucio nesto pljuvat po meni i mojim rezultatima,morao sam i ja tebi nesto odgovorit...volio bi da udjes u 2 ligu,pa da vidimo di si u tom svijetu,jer si u 3 ligi vec 5 sezona,pa da ti se barem malo tvoj ego zadovolji...
ajde Sinek
pozz