jao, jao sad sam totalno posramljen jer nisam htio da ovak ispadne .....
ovo prelazi sve granice pristojnog vladanja , i moglo bi prerasti u kaos širokih razmjera , ja samo htio reći da se nemože baš sve igraće imati između 18 i 23 godine i sa takvima uspjeti u drugoj ligi jer je tamo sada puno jakih igrača i jednostavno bez kojeg starijeg igraća nemožeš jednostavno napredovati u drugoj ligi i biti u vrhu, htio to ti priznati ili ne ali to je tak pogledaj malo ostale drugoligaše i prvoligaše koji su u vrhu da li ima i jedan koji ima tak mladu ekipu i da je u vrhu, jednostavno nema.
i zato niti sam ja tak strašno pametan da tebi pametujem, ti si izabrao svoj put uspjeha , i svaka ti čast na tome ko sretniji da uspiješ,
samo ja mislim da buš teško ali ti opet znaš najbolje za svoju ekipu .
zato zakopajmo ratnu sjekiru i prestanimo se svađati jer to nedaje nikakav primjer mladima , tak je i sinjanin bacio komentar na forumu moje lige i čim je napisao nešto o ekipama u 3-1 ligi odmah su ga napali , jer očito neki nemogu istrpiti kritiku ili da neko možda ima drugaćije mišljenje od njih i odmah su mislili da pametuje a to nije tako....
i zato ak sam te ja toliko uvrjedio tom rečenicom koju sam napisao i ti misliš da sam ja napuhan ili polunapuhan , ja se evo iskreno isprićavam jer mi to nije bio cilj, niti se svađati sa tobom na ovom forumu , jer je to stvarno jedan vrhunski forum i vrhunski ljudi su na njemu i nisu zaslužili da slušaju naše prepucavanje o tome ko je od nas dvojice pametniji.Jer samo možemo u njihovim oćima postati primitivci koji su eto poslužili se njihovim forumom za prepucavanje........
i zato evo još jednom najdublja isprika tebi , a posebno svima ostalima iz 3-6 lige što su morali trpjeti moje komentare o tebi,i stvarno ne želim dalje nastaviti sa njima nego da se družimo i zafrkavamo jer je ovo samo igrica.........
zato još jednom pozz svima i sorry za ovo, evo sa moje strane se ne bu više ponovilo
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!