Ha nyerni akarok, pont hogy nem mondom meg, hogy nem lazázok, mert ezzel át is áll normálra és vége a dalnak, esélyem sincs. Amúgy én sem vertem még át soha ellenfelemet, ha megígértem, hogy lazázok, be is tartottam, buktam is jó pár nyerhető meccset, amin ha normállal megyek, nyerek.
Az meg oltári nagy baromság, hogy arra hivatkozol, hogy kölcsönösen hasznos, pont a sajám példámból tudom. Szerinted mi hasznosabb, negyediknek lenni 9-es ts-sel, vagy hatodiknak lenni 10-es ts-sel, úgy, hogy tudod, hogy a másik oldal hetedik helyezettje erősebb nálad, tehát szinte biztos, hogy ki fogsz esni? Ez az, amit nem tudtam megértetni pár emberrel az U21 válogatott kapcsán sem. Ajánlgathatod a lazát, meg hivatkozhatsz arra, hogy neki is hasznos, de ha egyszer ezen múlik a továbbjutása, ne csodálkozz, ha átver. Továbbá gondolj bele a másik oldal kapitányának a helyzetébe, küldesz neki egy ajánlatot, milyen lehetősége van? Elfogadja, betartja, ezzel bevállalja a biztos vereséget és magyarázkodhat az egész országnak. Vagy nem tartja be és akkor ő lesz a világ legnagyobb gazembere. Vagy nem fogadja el és ezzel el is árulta, hogy nyerni akar, mi felrakjuk a hozzáállást normálra és megint nem nyerhet. Tényleg nem érzed ezt a szitut kellemetlennek? Mármint ha te lennél az ő helyében. Te pl mit szólnál, ha lenne egy esélyed kijuttatni az indó csapatot világbajnokságra, csak egy nálad erősebb csapatot kéne megverned, akiről tudod, hogy lazázik? Nyilván motsolnál. Erre kapsz egy levelet, laza ajánlattal. Mit tennél?
Don't feed the troll