Köszi!
Igen, én is a belsőket edzem. Belül egyértelműen jobb volt, ez nem kérdés, egyértelműen erősebbek a belsői. DE nem is belül bukta el a meccset, hanem kívül, ott meg erősebb az osztagom szerintem... Értékelésekből indultam ki, tisztában voltam vele, hogy a 3-2 zónáján is át kell mennem, szóval úgy is veheted, hogy eltalálta a védekezést, de úgy is, hogy azzal számolva döntöttem úgy ahogy. És be is jött, ha megnézed a külsőim nyerték meg, mellé a 2 belső tornyom megnehezítette a belsőinek a dolgát. És igen, hazai pálya meg szellem... 1 nappal lazázás után játszani elég szépet dob rajta. Amúgy 1 szezonnal ezelőtt ugyanígy bukta el, csak akkor Dawa ellen, akkor is átdobták kívül. Minden elismerésem a terribullsé, nagyon brutál belsőket nevel(t), de ha kívül nem tud erősíteni kicsit, akkor valami hasonlóba beleszaladhat következő szezonban is, mert ismét lesz kívül is erős csapat a kihívók között.
Én is szívesen fogadok elemzést, de kb erre lehetett számítani szerintem a motorral kapcsolatos eddigi ismeretek alapján...