No ja, strteninčan, s tem pa nisi dobil ravno simpatij pri meni.
Se strinjam, načeloma lahko počne kar želi s svojo ekipo, ampak simpatij zagotovo s tem ni pridobil pri nikomer (morda le pri managerju ekipe Mysterion). Razumem, da pač odigraš tekmo kot se ti zdi da je najbolje za ekipo pred pomembnimi tekmami, ampak tle je več kot očitno da je šel v tekmo z namenom da gladko izgubi. Če bi samo malo zarotiral prvo postavo bi ti dobili z še eno tekmo optimalne minute, pa še vseeno bi lahko to tekmo dobil. Pri porazu za 60 točk in ogledu postave pa je več kot očitno da je šel v tej tekmi na ziheraški poraz.
P.S. Tudi jaz sem imel danes v svojih rokah da pošljem dolgoletnega tekmeca Rudarja v drugo ligo, saj bi s 7. mestom ostal brez realnih možnosti za obstanek. Za ta razplet bi moral danes izgubiti v gosteh proti Litostroju, ki bi z zmago prehitel ekipo Rudarja. Ideja o enem izkušenem tekmecu manj naslednjo sezono se mi je zdela sicer zanimiva, AMPAK, nisem šel v tekmo da bi namerno izgubil. V tekmo sem šel s taktiko ki koristi moji ekip, da dobijo treniranci svoj trening (imam tekmo manj ta teden zaradi 5. mesta) in igral z levo roko iz razloga ker imam še 2 tekme zasebne lige to sezono in nisem želel pokuriti razpoloženja. Če bi me ob tej taktiki Litostroj premagal bi me pač zmagal, ampak je na njegovo nesrečo igral tudi on z levo roko in mu ni uspelo zmagati moje ekipe pa čeprav imam trenutno samo 4 resne igralce. Če me ni uspel zmagati v tej situaciji si pač ne zasluži 6. mesta. Rudar pa si naj obstanek priigra v dodatnih kvalifikacijah, nisem želel narediti nekaj podobnega kar je danes storil Stretničan. Pa čeprav sem imel vso pravico (tako kot strteničan), ampak vseeno obstaja nek moralni fair play katerega se lahko ali držimo ali pa ga spregledamo.
Lp