Nem értek egyet. Felajánlja a lazát, mert tudja, ha elfogadod, nyerni fog és ts-t spórol. Ha elutasítod, normálozik, megint csak nyerni fog, bukik 1 ts-t. Te viszont vagy direkt bevállalod a biztos vereséget, ha elfogadod, vagy elutasítod, oda a meglepetés ereje és megint csak veszíteni fogsz, holott nyerhetnél is, hozzáállásbeli különbséggel. Ez már a bajnokságban is idegesítő, leírtam, nekem mennyi múlt rajta, az ellenfelemnek meg pont semmi. Még idegesítőbb a kupában, ahol kieséses rendszer van. A legidegesítőbb meg a válogatottban lehet (gondolom), mert itt nem csak a saját csapatoddal szórakozol, hanem egy egész országgal, sok-sok ember munkájával. Tavaly és tavalyelőtt abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy majdnem mindig mi voltunk az erősebbek, mentek is ajánlatok ezerrel, de gondolj bele, ha fordítva lenne, te melyik variációnál dícsérnéd meg a kapitányt? Ha elfogadná, bevállalva a biztos vereséget? Vagy ha elutasítaná és ezzel egyértelművé tenné az erősebb ellenfélnek, hogy nyerni akarunk, erre ő is normálozna és úgy kapnánk ki pár ponttal?
Amúgy nem húzom fel magam, csak próbálom elmagyarázni a másik oldalról nézve. Nem akarok semmit elérni, tudom, hogy nem fog emiatt senki változtatni a szokásain és a "taktikai elemek" használatán. Nem mondtam, hogy szabálytalan és a gerinctelent is csak azért mondtam, mert valaki itt leírta, hogy micsoda gerinctelen dolog hogy a másik nem tartotta be a lazát. Csak annyit írtam, hogy ha az gerinctelen, akkor felajánlani is az. Ha meg taktikai elem, akkor az átverés is taktikai elem. Ja és az sem szabálytalan.
Don't feed the troll