BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
237280.36 in reply to 237280.35
Date: 3/7/2013 3:36:27 AM
Overall Posts Rated:
100100
Nedavno mi se vratila želja za BB-om,vratio sam se s velikim entuzijazmom i ne mislim više prestajat to je sigurno jer ovo je definitivno najbolja simulacija koja je kreirana i najrealnija.Vidim ima dosta i starih igraca"starosjedioca" pa mi je to još draže ....a s druge strane tu je i brat Leonida kojeg mi je cilj skinut s trona :P ;) Anonimus sam još na forumu ali što se tice reprezentacija uvijek me mogu pitat za savjet sto se tice formacija jer pogođena formacija je i pola pobjede doduše kad se radi o identicnim ekipama ili ekipi koja ima malo manje kvalitete od suparnicke.Vidim cijene igraca su dosta pale na transfer listi što otežava razvoj pocetnika ali sve se može zahvaljujuci dobroj taktici.Zajednica ce se vratit na pravi put,stepenicu po stepenicu :D

This Post:
00
237280.37 in reply to 237280.36
Date: 3/7/2013 1:02:24 PM
Overall Posts Rated:
22
Odusevljen sam onim sto cujem,stvarno sam veseo,treba ozivjet ovu zajednicu,jos da vratit papucha,spesla bilo bi lijepo... pozdrav vucino

This Post:
11
237280.38 in reply to 237280.37
Date: 3/7/2013 1:23:29 PM
Overall Posts Rated:
5454
Evo da se i ja nadovezem na ove prijasnje postove :)

Nisam nesto aktivan na forumu, al s vremena na vrijeme pratim postove. I drago mi je sto se nije u potpunosti ugasio entuzijazam za BB.

Ovom prilikom pozdravljam sve nove managere na BB-u, al sto je prije bilo od prve sezone do sada to se ne moze opisati. Od samog foruma (svadja,prepirki,hakanja) da ga nazovemo ciganlukom.
Putem ove simulacije sam i upoznao par ljudi sada i dobrih prijatelja pocevsi od Leonide, a vuk mi je prijatelj od osnovne i najbolji prijatelj i dan danas.

Ovom prilikom slicno izjavljujem kao vuk, da mi se poprilicno vraitla zelja za bb-om, ako ista da se zarkajemo.

Ukoliko treba nekom neka pomoc tu sam .

Pozrav od bivseg selektora :)

This Post:
11
237280.39 in reply to 237280.38
Date: 3/7/2013 1:34:18 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Stara ekipa na starom mjestu (H)

This is where we hold them!
From: GM-Kyve
This Post:
33
237280.40 in reply to 237280.39
Date: 3/8/2013 4:48:07 PM
Champions United
II.4
Overall Posts Rated:
14931493
pozdrav svima...

relativno kratko igram ovu igru, ovo mi je peta prava sezona, tako da ne poznam povijest bb zajednice, ali ono sto se danas moze primjetiti je velika zavist i nesloga na forumu... cak nam repka nema toliko lose rezultate koliko je zajednica u banani...

dovoljno je svakih par dana pogledati sve BiH igrace na TLu, i kad vidis MVP HoF potencijali od 24-27g totalno unisteni i krivo istrenirani... npr JS 19, OD 8, ili centar sa skokom 20, a unutrasnjom obranom 10, dodje mi da placem od muke...
i onako malu bazu igraca sami jos smanjujemo...

vecina ekipa ne trenira nista, ganja rezultate s trenerom lvl 1 i treningom forme, stamine i slobodnih, kad skontaju da ne ide, rasprodaju sve, i stekaju lovu, i tako u krug... ona šaka managera koji treniraju, ili uzimaju strane trenirce ili krivo treniraju pa ih placa pojede, bankrotiraju ili prodaju igraca prije vremena, koji ode kod nekog stranca koji ga unisti...
dokle god se ovo bude ponavljalo, nasa repka nema sta traziti na svjetskoj sceni... sasvim je svejedno hoce li izbornik biti Leonidas, Pejas, Lacross ili neki peti anonimac...

tvrdim da svaka ekipa od prve do trece lige moze imati barem jednog reprezentativca ili reprezentativnog potencijala...
cetveroligasi i treceligasi mogu trenirati U21 reprezentativce, imati koristi za klub, kvalitetan trening i imas prvotimca ili igraca za rotaciju, ovisno o klupskim ambicijama...

ja u drugoj ligi imam U21 reprezentativca kojeg sam masno platio (u trecoj sezoni igranja odvojit 944k za trenirca od 19g moze samo lud covjek (: ) , al sad ima placu 20k, a igra ko Zmaj... srce mi zaigra kad dobro odigra, a svaki petak nestrpljivo iscekujem trening da vidim hoce li imati skil up ( danas 2 up-a, ne prodajem samo se hvalim )...

ambiciozni treceligasi i stabilni drugoligasi kupuju i treniraju te igrace koji izlaze iz U21, naglasak je na sekundarcima koji ne dizu placu, vanjskim igracima trenirat unutrasnje skilove, unutrasnjim trenirat vanjske skilove... svi mi imamo barem jednu tekmu tjedno gdje znamo da pobjedjujemo s laganicom 50 razlike, idealna prilika da trenirac odigra 48min na trening poziciji... bilo da se radi o botu u kupu/ligi, štekaču love u ligi, ili kasnije u sezoni o prijateljskoj...

sa 24-25g se dorade primarni skilovi, i onda prelaze kod prvoligasa koji ionako imaju takve prvotimce sa slicnom platom, samo strance... oni im mogu doradjivat staminu i slobodna kojih nikad dosta, a znamo da ce pazit na minute i formu zbog svojih klupskih interesa...

naravno, u svakom planu ima rupa, zavrzlama... nerealne cijene kod prodaje, propadanje klubova itd itd
ali ako se uskoro nesto ne pokrene, mozemo samo dolje, prema gore nikako...

eto, svasta ja napisah, mogao bih jos, ali i ovo je previse... ja budan a sanjam...

lijep pozdrav svima...