Zdravím,
taky se přidám a to z důvodu, že mě opravdu zaujal počet příspěvků na foru a ty neuvěřitelné slohové práce, ke kterým jsem se dostal až ted - čas není vůbec.
Takže můj souhrn a pár postřehu.
1) rwystyrk - jde absolutně poznat, že BB prostě hrát nepřestaneš;)
2) honzaa - snažil jsem se pročíst vše, cos napsal (půlku už si nepamatuju:) a jevíš se jako super kandidát, ale ne pro U21, spíše pro NT! Pokud jsi sledoval minulou diskuzi, pdporoval jsem jasně snahu flumpinky a z toho je jasné, že je mi U21 taky naprosto ukradená a naprosto nic nepřinaší ani z hlediska trenérských schopností. Z tohoto důvodu ti možná hlas nedám a budu doufat v tvou kandidaturu na NT - čím dřív, tím líp (můžeš se vyjádřit, jestli bys do toho šel a třeba i ostatní manažeři, kteří hlasovali a byli ochotni změnit názor). Bylo by mi líto, kdyby tě právě učinkování bez perspektivy a snahy manažerů (dle mého, daleko více ochotným manažerů se stará o NT) odradilo od této role úplně a neměl bys chut pokračovat dále!
- opět padlo - vnější taktiky jen pokud budou mít slabý perimetr. Nedá se uvažovat zase o využití dobrého JS u podkošáků pči slabších PF/C . Už se to tady kdysi probíralo.
- myslím, že je dobrá doba na to riskovat a raději udělat menší úspěch na úkor zjištění cenných informací o chování se nového enginu.
- pokud rozdělaná práce není úplně dobrá, raději ji zahodit hned, když to zjistíš, než se brzdit daleko delší dobu.
- domlouvání naprosto nesnáším, ale u repre bez něj nic neuhraješ.
3) lukaspp - pochopil jsem dobře, že když se případně nebude dařit u U21, tak to zabalíte? Jako ty s tvou snahou o postup a následný přechod. Proč si myslíš, že budeš užitečný pro U21, když jsi se svým týmem úspěch neměl a raději jsi to vzdal?
4) Lukanois - klidně tě volit budu, absolutně nevím, kam se U21 ubírá a pochybuju, že při daném systému někdy vůbec budeme v kontaktu. Určitě plníš roli pro ty manažery, kteří tyto hráče trénují.
Macros