BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.52 > season 24

season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243668.36 in reply to 243668.35
Date: 9/10/2013 7:39:19 PM
Overall Posts Rated:
66
τα οποια παραπονα εχω φυσικα ξερεις πως δεν εχουν να καουν με εσενα...ηρθα σε τελικους που θεωρουσα χαμενους γιατι θεωρω πως φετος εισαι ενα κλικ πιο πανω απο εμενα...οχι τραγικη διαφορα αλλα ενα κλικ πανω...ε δεν γινεται ο τοπ παικτης μου να ειναι εξω απο το 16...απλα δεν γινεται...η ξαφνικα μενω απο σκορερ ενα πενταλεπτο...καλα αυτο με τα τριποντα δεν το σχολιαζω...με συστημα "κοιτα μεσα" εριξα νομιζω 15 τριποντα...δηλαδη αν εβαζα τρεξε κ σουταρε ποσα θα εκτελουσαν καμια εξηνταρια? τι διαολο διαλεγουμε συστηματα αφου στο τελος οτι θελει η μηχανη του παιχνιδιου γινεται...κ εχω ακομα να σχολιασω κ αλλα με βαση το τι εγινε σημερα αλλα χεστο,δεν εχει κ πολυ νοημα...θα με πειραζει λιγοτερο να ετρωγα 15 ποντους...απλα θα επιβεβαιωνα οτι εισαι αρκετα καλυτερος μου...ουτως η αλλως ειλικρινα δεν καιγομαι να ανεβω γιατι μαρεσει να προπονω παικτες κ να τους ανεβαζω στοιχεια, πραγμα που σε ανωτερη κατηγορια δεν μπορεις να κανεις...αυτο που με εχει τρελανει απλα σε σημειο να θελω να διαγραψω τον λογαριασμο ειναι η κοροιδια της "μηχανης" του παιχνιδιου...!!!!!

υ.γ. κ παλι συγχαρητηρια για την νικη...σαββατο κοντη γιορτη...:):)

This Post:
00
243668.37 in reply to 243668.36
Date: 9/15/2013 1:14:44 PM
Overall Posts Rated:
66
τα συγχαρητηρια μου στον janus183...για την ανοδο κ το πρωταθλημα...η καλυτερη ομαδα οντως νικησε κ ανεβηκε...το κοουτσαρισμα στον τελευταιο τελικο ηταν πολυ καλο κ δεν ειχα αντιδοτο σε οτι μου ετοιμασες...ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχεις στην παραπανω κατηγορια...αντε συντομα κ πιο πανω...

This Post:
00
243668.38 in reply to 243668.37
Date: 9/15/2013 5:10:59 PM
Overall Posts Rated:
11
Me thn sera mou na dwsw k egw ta sigxarhthria mou ston invisible13 gia tous foverous telikos pou pai3ame sto prwto match mou efige to skato k to 3ereis..k ta exoume pei allwste...

As panigirisw ligo twra:
PRWTATHLHMA PRWTATHLHMA PRWTATHLHMA

Apolioumai stravadia to kormmi mou 8elei xadia apoxeraitw thn timia IV.52 k pigainw III agnwsto akoma pou ta leme sthn III invisible elpizw na meinw mexri tou xrounou pou 8a aneveis emeis ta eipame k 8a ta leme kala match euxomai k xwris travmatismous k 8a parakolou8w....

CYA
Mike