Аз феди малко не го разбирам. Колко време е вече в играта и си стои в тази лига и не мърда, нито нагоре нито надолу. Толкова сезони в играта и да не направиш силен отбор... малко странно ми е, явно не му се занимава много-много. Така като гледам от нашата страна аз и Vitosha сме по-активни. Разликата обаче е, че аз се боря за оставане и далеч не съм фаворит в каквото и да било, а и както казва той явно не иска да ходи нагоре, така че почти сигурно някой "син" ще да е шампиона.
А иначе при равностойни отбори наистина домакинското рпедимство в ПО е доста голямо. Според мен обаче трябва да се направи малка корекция и домакинското предимство да зависи от това колко голяма зала и каква посещаемост имаш. Така ще имаш реални стимули да разширяваш залата, да имаш печеливш отбор, национални състезатели, та и PR-мениджър, чията функция аз лично не разбирам. Пред няколко сезона (а може би години) имаше дискусия на тема PR-мениджър и доколкото си спомням се стигна единодушно до мнението, че няма голям смисъл от него. Дори да ти вдигне малко рекламата и зрителите, парите едва стигат да му покрият заплатката. От треньор 5+ смисъл има, ако тренираш играчи (мое мнение), а от лекар ако си в А група или имаш силен отбор в конкуретна 2ра дивизия, като при нас 2то условие обаче не е изпълнено.
Като цяло играта би била много по-интересна, ако бяхме страна която има освен силни 1ва и 2ра дивизия - 3та, 4та... Ето нашата 2ра дивизия... аз какъв шанс имам срещу водещите отбори? Никакъв, а реално отбора ми е на ниво 3та. За жалост няма достатъчно мениджъри и конкуренция, което да прави играта по-интересна, но трябва да се съобразяваме...