BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [U21] Season 62/63

[U21] Season 62/63

Set priority
Show messages by
From: ladjo

This Post:
00
320350.36 in reply to 320350.34
Date: 9/8/2023 2:22:38 AM
Patetnik Smolian
II.3
Overall Posts Rated:
33
Second Team:
Smolian Bagpipes
Като странично наблюдаващ комуникация ти с ogrizko, за пореден път оставам втрещен от постовете ти.
Вижда се подобно отношение и на други потребители, но да кажем, че те са се вживели прекалено в тази игра. Ти обаче се водиш GM или това е просто част от nickname-a?

From: ogrizko

This Post:
00
320350.38 in reply to 320350.36
Date: 9/8/2023 6:47:23 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Благодаря ти за подкрепата първо :) Второ, на мен наистина не ми пречи да си говорят каквото искат, въпреки че изглежда смешно да ме поучават с разни сентенции, афоризми и прилики. Предполагам това е някакъв признак за висока интелигентност от тяхна страна и другите нямаме капацитета да използваме същите словесни оръдия или каквото е там :)

В тоя смисъл ще кажа и аз: "кучетата си лаят, керванът си върви", така че джафкането не ми пречи :)

А ако трябва и аз да търся някакви прилики ...незнайно защо господата имащи се за господари в играта ми приличат на едни други господа в т.нар. БФС дето сигурно и те управляват футболния съюз доста години и са се вживели в това и те да казват кой може да се кандидатира за нещо и кой не може. И щом не съм извадил пари от джоба си и нямам управленски опит, значи нямам право да се кандидатирам. Нямам право да оспорвам какво се случва. И според тях всичко е наред и много държат да се запази статуквото понеже така им е удобно. И според това т.нар БФС както и тук в играта - всичко е много прозрачно, като се решава някъде по личните съобщения и федерациите. Неудобните пък трябва да им се забрани да говорят и т.н. Сега очаквам и теб, ladjo евентуално да намерят начин да те изкарат от играта, защото си дръзнал да поставиш под съмнение авторитета и непогрешимостта на централното управление в играта :) Както и Бобито разкара част от клубовете да нямат право да гласуват случайно да не се случи някоя изненада и "неправилния" кандидат да спечели, все пак тук нещата стават малко по баджанашка линия и стари познанства..... :)

Та, не знам с какво и кого точно ме сравнявате, но и аз мога да сравнявам и нещата не изглеждат много по-красиви сякаш? :)

This Post:
00
320350.39 in reply to 320350.37
Date: 9/8/2023 7:02:20 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Наличието на префикс не ми забранява изказа на мнение - нещо, което е право на всеки потребител на играта.

.....въпросният потребител по един или друг начин успява да комбинира не една от тези характеристики. .....

Въпросният потребител (който и да е той?) за разлика от друг въпросен потребител, доколкото ми е известно не се опитва да слага само забрани! Така че като забележка от моя страна - ще те помоля друг път да си изказваш мислите до край като си почнал. Все пак и на самият въпросен потребител (първият от двамата гореспоменати) също му е интересно да разбере какви точно характеристики притежава, защото явно ти го познаваш много по-добре и видимо си по-наясно с нещата отколкото самият той :)

И както вече въпросният потребител (1) спомена - няма проблем да чуе мнението ти каквото и да е то. Няма да ти се обиди и няма да те репортва :) Така че за друг път не се въздържай, защото видимо ти тежи и става по-зле като почнеш с недомлъвките и някакви полуизказани неща ;)

Между другото, понеже обичаш да спазваш правилата доколкото съм забелязал от стила ти на модериране, искам да ти задам няколко въпроса:
- според правилата имам ли право да се кандидатирам?
- според правилата за избори на национален треньор - направил ли съм нещо нередно?
- според правилата трябва ли да се съобразявам с твоето мнение или с това на другите потребители дали мога да се кандидатирам или не?

.......и като си отговориш, ще те питам последно - ти за какъв точно се вземаш след като всичко съм направил по правилата да ми приписваш някакви личностни характеристики дето не ги казваш? Или като модерираш ми се хващаш за правилата 1 към 1 почти, но като става въпрос за нещо дето не ти допада особено - почваш с малко по-широки тълкувания какво може и какво не може и да решаваш вместо другите? :) Личностни характеристики слагал нашия :)))

From: birbi

This Post:
33
320350.41 in reply to 320350.38
Date: 9/8/2023 10:02:39 AM
Grudovo Boars
II.4
Overall Posts Rated:
2828
Дано да тролиш нарочно, а да не мислиш нещата, които пишеш. Страшно си неадекватен. Ако имаш конкретни въпроси за играта, ПИТАЙ. Нито някой иска хора да се отказват, нито някой те спира да се кандидатираш за каквото и да е. Има малко хора, които играят играта и всеки гласува и решава, кой да е треньор. Няма как да искаш каквото и да било от треньора на U21 след един мач. Простата логика води до извода, че някой с 40 сезона опит в играта ще може да води отбора много по добре от теб, не виждам защо трябва толкова да те боли, че ти казват нови неща за играта, които ти не знаеш.
И спри да натякваш за някакви скрити форуми и федерации, в които се решава какво ли не. ЛС са мястото, в което главния треньор си комуникира с другите треньори за тренировъчни програми. Няма как да се пише толкова спам във форума, защото е излишно за всички останали.

This Post:
00
320350.44 in reply to 320350.41
Date: 9/8/2023 12:24:51 PM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
1. Страшно си неадекватен.

2. Простата логика води до извода, че някой с 40 сезона опит в играта ще може да води отбора много по добре от теб.....

1. Трябва да има и неадекватни ;) Благодаря все пак за изразеното мнение :)

2. Простата логика наистина това показва. Донякъде. А сега понеже простата статистика противно на простата логика показва, че за 61 сезона в играта с по-опитни и подготвени менажери не сме постигнали абсолютно нищо! Повтарям - НИЩО! Нито 1 купа, нито 1 титла, нито 1 медал!!! Та ......в тоя смисъл.... би ли обяснил на неадекватния как точно разбираш това "ще може да води отбора много по-добре от теб" ??? В смисъл - в какво точно се изразява МНОГО по-добрето??? Или 1 победа повече да речем се смята за някакъв ПРЕголям успех? :))) Иначе логиката ти и страха от непознатото (т.е. мен в случая) донякъде ги разбирам, но предвид статистиката не виждам нищо толкова страшно да се случи ако по някаква случайност все пак спечеля... ;))) Ама виж след 3-4 сезона ако Никито е успял да си подготви някакви зверове, тогава може и да е опасно да ме изберете :)))

From: mink0ff

This Post:
11
320350.45 in reply to 320350.43
Date: 9/8/2023 12:27:03 PM
BC Vitosha Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
821821
Second Team:
Sofia Alpha Dogz
Всяко начало е трудно. Когато успеем лека полека да приберем огромна част от играчите в България да си тренират, при адекватни хора, ще отпадне и проблемът с формите.

Аз бих искал да апелирам към всички, които в момента са свързани с У21 - помислете за устойчиво развитие. Т.е. щом имаме 12 БГ мениджъри готови да тренират за У21, това са реално 36 потенциални национали. Организирайте ги по сезони, за да не стане така да имаме 20 супер играчи след 3 сезона, ама само 4-ма след това примерно. 8-10 човека на сезон, ядрото да е под контрол. Това ще гарантира и че най-въвлечените мениджъри ще тренират топ проспекти всеки сезон. Пълнежът ще дойде от НО проспектите и чужбина на теория.

Иначе на този етап очакванията ми към Ники за този мандат са да реди всеки мач и да организира приятелски след това. Това ще е огромен прогрес! Пък, ако успее да направи така че да имаме добре подготвени 20 и 21-годишни играчи на края на мадната си - евала.

BBB: 2 (S37 S38); Top tier: 7 (S35 S36 S37 S38 S39 S41 S63); Cup: 9 (S25 S35 S36 S37 S38 S39 S40 S41 S61)
Advertisement