BuzzerBeater Forums

BB România > NT S65-66

NT S65-66

Set priority
Show messages by
From: Otis

To: Otis
This Post:
00
324798.36 in reply to 324798.35
Date: 9/26/2024 1:17:37 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
463463
Second Team:
The D-fenders
cumva simt si recunosc ca mi-am pierdut rabdarea asa ca in loc sa testez rabdarea GM de a fi sanctionat, ca moderatori nu mai avem, ar fi fost prea mult de munca pt un forum atat de toxic, ma voi dezabona de la acest thread.

rezultatele la NT chiar nu conteaza in retorica cotidiana. viitorul nu ma intereseaza pe mine.
cand ma voi plictisi voi reveni doar ca sa returnez replicile echidistante de le-am primit, dar acum alti fish to fry.

pt laude va astept pe mail.
pt critici, report pe mail.

in rest felicitari, fiecare a obtinut ce a vrut, inclusiv cei care nu voiau nimic. :-)

Message deleted
From: viespe

This Post:
11
324798.38 in reply to 324798.36
Date: 9/26/2024 3:04:46 AM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
3838

Nu fi asa suparacios. Trebuia sa-ti dea cineva o replica, caci de asta am ales democratia. Altfel uita-te la stiri. Poate Remus poate inchide acest thread. Iti doresc numai de bine, doar ca faptele vorbesc de la sine, adica ai facut o ramaneasca, ca sa nu spun expresia corecta care face referire la alta etnie. Te invit la Iasi cu proxima ocazie daca vrei sa dezbatem in continuare. Consider subiectul inchis!

Last edited by viespe at 9/26/2024 3:08:21 AM

This Post:
11
324798.39 in reply to 324798.38
Date: 12/3/2024 3:06:10 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
463463
Second Team:
The D-fenders
tb sa recunosc ca nu ma asteptam ca circul de pe forum sa anticipeze ce se desfasoara in prezent in RO, dar pare ca realitatea imita arta, iar nu invers.

astea fiind zise, s-a terminat parcrusul nationalei in turneul de consolare.

am facut tot ce am putut intr-un sezon in care formele au fost o problema, in principal generata de declinul echipelor care concentrau mult din skillsetul nationalei, urmat apoi de accidentari care au devenit din ce in ce mai dese la toate nivelurile, urmat apoi si de surprize, fiindca jucam poker, sau jocul razboi unde cartile decid automat cine castiga.

o sa explic mai pe larg fiindca sunt sigur ca multi habar n-au cum se stabileste calendarul de consolare , iar poate asa inteleg mai bine care e mecanica unei campanii de NT.
dupa reforma de acum 2 turnee, s-au reasezat regulile pentru a evita trasee ultra norocoase sau ultra ghinioniste, soltia adoptata fiind aceea de a diviza echipele in grupe valorice, unde practic aveai garantat 2 meciuri (1 acasa si 1 in deplasare) cu fiecare categorie. astea inseamna 2 meciuri vs echipe f slabe. 2 vs slabe. 2 vs medii 2 vs echipe bune.

noi am reusit acum 2 sezoane si acum 4 sezoane sa ne ridicam la maxim ca rank iar asta ne-a permis anul asta sa fim in categoria echipelor bune, asa ca am avut un singur meci vs echipe bune, respectiv bosnia pe care am prins o in deplasare, in forma si pe noi slabiti. cu acea infrangere am iesit de pe traiectoria de echipa top 8.
iar 2 meciuri mai tarziu, cu entuziasmul in acumulare am prins argentina in deplasare. am jucat la bluf pentru entuziasm, am avut forme slabe pe atacul interior ceea ce a condus la una din foarte rarele dati cand adversarii ne-au citit flexibilitatea ca fiind un fake dpv alternative , iar cu o zona si teren ne-au batut.

asta ne-a scos de pe traiectorie complet, am inceputu turneul in deplasare. macar am avut entuziasm maxim. macar de un CT in randul lumii sa avem. am reusit sa batem filipenele care au dat CT acasa, ca apoi sa fim pur sis implu stersi de pe fata planetei de catre israel.

e aberant sa compar ce am facut noi in aceste 10 sezoane, unde tot ce s-a putut a fost o calificare la euro din skill tactic, iar nu din skill pe teren, cu o echipa care de fapt ar trebui sa joace la mondial. am avut si prilejul sa le vedem lotul la israelieni, pur si simplu au excedent de calitate spre 20% fata de fiecare titular.

aveam asteptari foarte mari, efortul depus de toti antrenorii a fost foarte mare, iar in final, probabilitatea ne-a scos de pe traiectorii foarte onorabile, pentru cu pur si simplu asta e sentimentul cand dai cu banul de 100 de ori iar rezultatul e 51 la 49.

daca ati avut curiozitatea sa va uitati pe TL ati vazut multi jucatori NT RO care au schimbat clubul sau au incercat sa fie vanduti. mai mult rezerve decat titulari, dar asta e ca macar sa aveti un reper. in 2 sezoane cand sunt iesiti complet din joc voi posta skills complete ca lumea sa vada care era standardul la care a fost elevata nationala in acesti ani.

am avut niste pensionari foarte dure anul asta, peste o luna pierdem niste super piese, iar la sfarsitul anului viitor expira toti pivotii defensivi.

nationala asa cum e, adica cu minim 10 juc de pus pe teren, fara sa te rogi la sfanta forma, va mai dura dupa estimarile mele fix 2 mandate. dupa aceea vom scadea la nivel de micronatiune.

in acesti ani am crescut si am vazut crescuti juc cu adv deosebiti cu dubla cetatenie , niciuna romaneasca, iar privind inainte e infricosator ce o sa vedem daca nu mai antrenam. dar poate ca si in real life, parcursul nationalei nu e mia important decat alte prioritati, sa le zicem locale.

cauza principala pentru care s-a muncit mult, iar rezultatul n a fost foarte bun ci doar bun (+), e dat de faptul ca jocul a evoluat foarte multe. e aproape imposibil sa schimbi profilul unui jucator la 25 de ani, ori altii au prins mai repede ca noi cu ce se cauta.

This Post:
22
324798.40 in reply to 324798.39
Date: 12/3/2024 3:25:26 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
463463
Second Team:
The D-fenders
noi n-am reusit sa dezvoltam decat 5 skilluri principale de nivel 21. iar un singur juc cu skill pricipal 22.
am ales sa jucam la forta bruta reflectata in salarii mari, au contat f mult cand a fost vorba sa intimidam adversari. iar secundarele s-au simtit intotdeauna, dar neavand niciun marcator cu JS 24, sau is 24, au facut ca prea des sa fim dependenti de zar.

echipa mea de club a fost carata 8 sezoane de un jucator care avea JS 24 si is 22. echipa care azi domnia rbba are juc multipli cu principale peste 22. am putut urmari echipe b3 care jucau cu jucatori cu od 24, sau rezerve cu dublu skill peste OD ID 22.

recunosc ca in dezbaterea teoretica de skill extrem fata de echilibrat am fost mereu inclinat spre a doua categorie. motivul principal pentru care aceasta s-a dovedit gresita n-a fost de mecanica, skill +4 trepte bate aparare de skill cu 2-4 mai mic, ci din considerente economice.

sa pui SB 14 pe un pivot care are deja IS si RB pur si simplu il strica si nu are nici impact. de aceea abia acum, la versiunea NT 3.0 vedem juc optimizati, unde ai is 21 chiar si 22, dar numai daca rb e sub 7. stiam doar invers, ca la pivotii defensivi IS tb sa fie sub 7, dar ce sa mai comentezi cand chinezii fac juc cu is 4.

rb la fel. noi am fost blestemati cu gurads cu rb mare. intuiam ca un rb 8 iti incarca 50-60k de salariu fake la maturitatea juc, asa cum a fost si cu PG titular la noi, iar acum devine din ce in ce mai clar ca un guard cu rb sub 3 e deja un skillset. iar daca deja stiam ca OD e un skill overpowered, la modul ca esti un zdrent daca ai doar od 14 pe un pivot, acum e evident ca acel skill tb dezvoltat la maxim, air jucatorii sa capete pozitii dedicate, nu PG SG SF ci ...cel cu pase, cel care arunca cel care se apara.

asa reusese olanda sa ajunga la varf, cu SG de od 22 dar js 19. pur si simplu am aflat de eficacitatea acestor prototipuri cand juc nostri erau deja la apogeu. in realitate noi nu trebuia sa fim pe linie cu 10% mia buni peste tot, ne trebuia doar inca un jucator cu passing ca sa nu jucam cu guard chelios si raw si un marcator de calitate cu js 23-24, poate 2, pentru a deschide jocul exterior cu adevarat. abia acum avem si noi un guard cu js 23 dar care e subtiat la greu pe secundare. abia acum avem al doilea pivot cu passing mare, dar neoptimizat cat si un SF cu ambele skilluri ofensive peste 22, iar multi dintre ei sunt proiecte secundare, neprioritare, dar care au beneficiat de viziune mai elevata in antrenament

accept ca ce zic poate pare prea nisat, dar intelegerea acestor concluzii , la un moment dat, va va confirma ca sunteti in tema cu ce se practica la cel mai inalt nivel.

revenind, mai avem 4 sezoane cu juc buni, apoi vom putea invata pe de rost titularii nt ca abia o sa avem 5. nu vreau sa zic ca vine potopul dar daca plantezi nimic, nimic culegi. probabil ca tot entuziasmul si resursele vor fi dirijate spre u21 ca macar acolo poti reusi ceva din an in an, nu in 5 ani calendaristici cat a durat proiectul asta care e pe terminate. nu mi pot imagina ce fel de persoana ar vrea sa preia nationala, care sa ceara rabdare 8 sezoane ca apoi sa culeaga un veritabil loc 50, dar asta se va intampla orice o fi, indf cine o fi.

multumesc tuturor pentru mesajele private si incurajarea oferita. ma bucur ca am putut oferi clipe de mandrie, atatea cate au fost si ele, chiar daca cea mai mare a fost de fapt un side mission, respectiv acea generatie de u21 care a fost ridicata conjunctural de juc de nt crescuti simultan. va indemn sa incurajati echipele de club care sunt in cupele internationale ca de acolo vor veni ultimele zvacniri de performanta.

in rest va doresc sa fiti fericiti in demersurile pe care le intreprindeti, in joc si in afara lui. viata e prea scurta ca sa te consumi pentru niste pixeli intr-o realitate alternativa, fie ea si una care a adus niste satisfactii sub acelasi steag.

va doresc sarbatori fericite
si pentru ultima data in acest sezon...
hai Romania!

From: rr

This Post:
11
324798.41 in reply to 324798.40
Date: 12/3/2024 2:07:19 PM
Pandurii Targu Jiu
II.3
Overall Posts Rated:
1111
Mulțumim, Titus, și persoanelor care te- au ajutat. Felicitări pentru eforturi și performanțe!