Το τρένο που ξεκίνησε στις 9 Αυγούστου με νίκη εναντίον μου, σταμάτησε μετά από 2 μήνες σχεδον, στις 4 Οκτωβρίου, με ήττα απο μένα, με την ίδια διαφορά και σχεδόν το ίδιο σκόρ! Τυχαίο?Δεν νομίζω! Φήμες λενε ότι η "στάση" για ανεφοδιασμό που ισχυρίζεται ο Θάνος ήταν πολύ σύντομη, τερματικός σταθμός του τρένου ο αγώνας των play-off εναντίον μου!
Αν και ο "μισητός" αντίπαλος (σύμφωνα με τους Βοστώνιους) κατέβαλε μικρότερη προσπάθεια, αυτό δεν μειώνει την εμφάνιση του μέγιστου Μπαλματσεντάκη, το επόμενο ιδιωτικό πρωτάθλημα θα ονομαστεί προς τιμή του!
Το γήπεδο στο 65% πληρότητα, ελπίζω με Θανάση το Σάββατο να πιάσω κανα 90%, η νίκη επιβάλλεται σε τηλεοπτικό μάτς, μηπως σώσουμε τα οικονομικά και δεν αναγκαστώ να ξεπουλήσω κανα παιχτάκι... Κοσμά το Σάββατο σου έχω κλείσει στο "Ζορμπάς" του φίλου μου του Χνάρη τραπέζι με κάτι 19χρονες νάρες, αντικρυστό και ρακάκια! :-)))
Μετά τον προέδρα που έκανε παρασκηνιακά τα δικά του, έχουμε και τον Θάνο τώρα που τα κάνει...προσκηνιακά! Μακριά τα χέρια απο κουμπάκια τύπου ban, κου κλουξ κλαν κτλ! Η τρομοκρατία και τα διαπλεκόμενα στους Υπέροχους 8 δεν θα περάσουν! ΑΓΟΡ ΟΛΕ! :-)))
Last edited by fireblaze at 10/5/2011 1:49:49 AM