Hmm, pokud ale budeme tahat OD na 19-20, budeme se muset rozhodnout na úkor jakých skillů, aby to těm hráčům potenciál a plat umožnil, ale určitě je to zajímavý námět pro diskuzi.
Co se týče SF, tak jestli myslíš vliv na týmové ratingy, tak já bych pro změnu nepřeceňoval týmové ratingy. Myslím si, že pro taktiky jako LI jsou typově hráči jako dříve Sedlár, nedávno Zita a nyní Dvořák s Antonínem ideální. Samozřejmě je otázkou, jestli pro vnější útoky by nebylo vhodnější použít hráče jako Hurda nebo Hnízdil. Nebo jestli si pro tyto taktiky představuješ hráče skillově někde mezi Hurdou a Dvořákem, tzn. ne a až tak vysoko jako Hurda (některé) vnější skilly a naopak některé podkošové skilly (největší problém bych viděl u doskok) sice výše než Hurda, ale ne na úrovni Dvořáka.
Nezaznamenal jsme tak názor na podkošové vlastnosti podkošových hráčů. Každopádně asi by mohl být prostor pro OD a JR, i když jak jsem viděl kluky, tak v porovnání se slavnou čtveřicí Hána, Urbánek, Vogel, Liska mi nepřijdou nějak výrazně pozadu. Otázkou je, jestli se svět neposunul na vyšší úroveň. Co měli Hána a Urbánek o dost výše, byly přihrávky a mně vždy připadalo, že jsme je vyhnali zbytečně vysoko, ale třeba to zbytečně vysoko nebylo.