Kot sem rekel, vsak ima pravico početi kar želi s svojo ekipo, strteničana ne obsojam, sem pa povedal da se strinjam z Jan995 glede tega da s to potezo ni pridobil veliko simpatij! Gre se zato da je strteničan že na forumu povedal svoje mnenje da raje vidi da MSC izpade in Mysterion obstane, ker mu je zaradi načina vodenja ekipe bolj pri scru (al karkol) in da bo odigral zadnjo tekmo tko kot bo njemu pasalo! S tem je že namignil da bo verjetno zadnjo tekmo predal. Z vidika primerne minutaže ni bilo potrebe da je spočil vse nosilce. Za optimalne minute jih bo sedaj moral igrati na prihodnji prijateljski tekmi. Tako v realnem svetu kot tukaj so takšne poteze vedno deležne deljenjih mnenj in ne ostanejo neopazne. Strteničan bi se lahko temu izognil če bi vsaj malo manj opazno izgubil, pa mu takrat nebi moral nihče zamerit da je namerno izgubil. Ampak poraz za 60pik, to je pa več kot očitno da je to tekmo vnaprej predal. Ampak ja, MSC si je največ sam kriv, to da se zanašaš v zadnjih krogih na zmage favoritov ni dober recept. Zadnjo tekmo pa normalno da je odigral tako kot je, saj bi za morebitno zmago moral igrati na vso moč, s tem pa bi najverjetneje zapravil tudi vse možnosti v dodatnih kvalifikacijah.
Da še enkrat poudarim, ne obsojam strteničana da je nepošten al karkol in nikjer ne piše da nesmeš namerno izgubiti tekme. Sem pa mnenja je da to tekmo namerno izgubil - ne zaradi šparanja ekipe in regulacijo minut ampak zato da Mysterion zmaga. Če bi biu zadnji krog strteničan:MSC sem prepričan da bi strteničan uporabil več igralcev prve postave in poskušal to tekmo dobit če bi to pomenilo obstanek za Mysterion :)
To je moje osebno mnenje na podlagi spremljanja vaše lige in vašega forumu, ne mislim pa se spravljat v kakršnekoli prepire zaradi tega :)