Evo svečanih prognoza , za drugo kolo međusobnog sraza Brbljavih protiv šutljivih,ima par interesantnih tekmi i derbi prvenstva sraz dviju najmočnijih ekipa u ligi, polufinale prije finala. Utakmica između Istre i Lokarde, dvoje koji su jedini kandidati i pretendenti na odlazak u 1 ligu..........
12.2.2011 18:00:00 The Sith Critters
Šta reći o ovoj tekmi pobijeda Crita i to bez imalo truda i to sa trenircima u prvoj petorki, s tim da bi mu svi mogli dobiti idealan broj minuta, za tening jer je Sith faktićki bot ,jer je rasprodal ekipu iskuplja novce ali ne znam za kaj...
Criters dobiva12.2.2011 18:00:00 Istra Pula KK Lokarda
derbi prvenstva ,sraz dvije najjače ekipe u ovoj ligi,sraz ekipa koje jedine imaju omjer pobijeda i poraza 8-0.Nakon ovog kola oćito neko nebu više imal 0 u tom omjeru.U biti to je tekma za prednost domačeg terena u finalu. Ko dobije ovu tekmu imal bu prednost domaćeg terena u finalu.Znaći veliki je ulog u ovoj utakmici dvojice ljutih rivala.A obadvojica se pale na odlazak u 1 ligu jer onaj koji ostane .Opal bu u velike probleme sa financijama s obzirom na roster igraća, i na plaće koje buju im još narasle na kraju sezone s obzirom da i jedan i drugi drže do treninga. Jer ne žele se više dovesti u situaciju da odmah nakon jedne sezone se vračaju nazad u 2 ligu....
LOKARDA---------------------------------- ISTRA PULA
POZ Startna petorka-------------------------POZ Startna petorkaPL S. Kávai---------impresivan-----------PL A. Gasol-------odličan
BŠ L. Radušys------impresivan-----------BŠ E. Minopoli-----impresivan
KR T. Šikic-----------odličan----------------KR S. Lipkovac--- odličan
KC J. Foley----------dobar---------------- KC C. Unzueta----impresivan
C D. Montalvo-----odličan--------------- C J. Linhares-----odličan
Po meni bi to mogle biti startn petorke, koje buju počele tekmu, sudar giganta.E sad kome tu dati prednos.Lokardina je najveća prednost domaći teren, koji bi poznavajući njega, i njegovu namjeru da sezonu završi sa omjerom 22-0 on trebao znati iskoristiti.Forma najjaćih igrača im je skoro ista.Lokarda je puno jaći pod košem od Istre.I tu vidim veliku prednost nad Istrom koju ja mislim da on nebude ispustio nikak.Po svemu gledajući, zbog prednosti domaćeg terena....i velike dominacije pod košem..koju inače ne koristi previše dajem veliku prednost LOKARDI...
Znači LOKARDA dobiva12.2.2011 18:00:00 KK Grnica ZG-Nomads
Po svim aspektima, iako je prodao Toni Costa, krilnog centra i time oslabio unutarnju liniju, poznavajući starog mafijaša, Nomada. On bu znao iskoristiti prednost domaćeg terena milom ili silom.Suci su većeras viđeni u izvjesnoj piceriji "DG" kako se ubijaju u delicijama, i alkoholu, a i viđene su crne aktovke kraj njih.Znaći to je sređeno po pitanju sudaca i delegata. Znaći zbog višegodišnjeg iskustva u muljanju i svim ostalim mafijaškim poslovima...Nomad dobiva ,i zbog prednosti domačeg terena, mislim i višeg enta ,a i zbog još uvijek boljeg rostera igrača od Grnice.....
NOMAD DOBIVA12.2.2011 18:00:00 Zvijer-zmaj Gripe Team
ovo bi trebala biti veoma interesantna utakmica, ali mi se ćini da bi tu gripe mogle bez problema upisati 3 pobijedu, i da zvijeri jedino trgaona , garantira pobijedu, sve ostalo samo jako male šanse,po meni baš nikakve, pošto gripe imaju po meni jeftiniju momčad ali ujednačeniju od zvijeri, i zbog prednosti domaćeg terena ...
.GRIPE TEAM DOBIVAJU
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!