παλια ηταν ακομα πιο χαλια το φορουμ!
Ναι ο GM κανει πααααρα πολυ δουλεια !
κοιτα εδω εικονα
http://i36.tinypic.com/2coj6ld.png τι κανουν εκει μεσα 3 διαφορετικα θεματα για το All Star Game ?
Ενα θεμα "Απορια" το οποιο μπορει ν χωριστει σε θεματα για αποριες σε τακτικες αποριες σε προπονηση αποριες σε προπονητες κτλ...
Επισης θεμα για τις ηλικιες μας ειναι τουλαχιστον ασχετο ( για μενα παντα, προσωπικες αποψεις λεω κ πως εγω πιστευω θα ειναι καλυτερα για ολους μας - επισης δεν κανω κριτικη στον GM, του χω στειλει με μαιλ πιο παλια καποιες αποψεις μου κ τελος δεν μου πεφτει λογος να κανω κριτικη δημοσια...αν θελω του ξαναστελνω μαιλ κ τλμ απο εκει...αυτα για να ξεκαθαρισω την θεση μου ).
Επισης χρησιμο θα ηταν ενα θεμα για αποριες για νεους χρηστες..
Γενικως το "παραπονο μου" ειναι αυτο που γινεται με τον καθενα να ανοιγει ενα θεμα και να μην ξερει καν που το ποσταρει ...
Μην παω στο Βοηθεια...ολα τα θεματα αν δεις μπορουν να μπουν σε μια κατηγορια...κ να προστεθουν νεες κατηγοριες για τις βασικες αποριες...απο εκει κ περα αν δεν καλυπτεσαι μπορει να ανοιξεις νεο θεμα...
προσωπικες αποψεις..παλια εμπαινα συχνα κ τα διαβαζα ολα..τωρα ο ογκος τους ειναι μεγαλος κ προτιμω το Global και το Help για να διαβασω μερικα θεματα, αυτα που θα επιλεξω εγω που με ενδιαφερουν...
αυτα...φιλικα παντα
τεο