Δε ξέρω τι είπε ο Τυφώνας σχετικά. Δε μιλάω για το θέμα αν εσύ με το ματσα κλπ... μιλάω για μεταγραφές από συγκεκριμένες ομάδες συγκεκριμένης χώρας τότε. κάπου όντως εκεί ήταν 6η 7η... Δεν αποδείχθηκε κάτι και το αφήσαμε!
Οσον αφορά στις πολλαπλές ομάδες, ναι αλλά αν κάποιος έχει 2-3-4-5 ομάδες πρέπει να είσαι ο ασυγκράτητος για να μη σε ενδιαφέρουν οι εκβάσεις των αγώνων. Αν συντελούνται "ατασθαλίες" και ο Χ εσύ πέσεις... τότε?
Οντως θα πρέπει να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και να μην ασχολούμαστε με μικρότητες κλπ... Καλό είναι να κουτσομπολεύουμε, να κάνουμε πλάκα, να τα λέμε, να τσακονώμαστε. Αλλά πάντα στα πλάισια του παιχνιδιού! Αν ο άλλος με κοροϊδεύει δε θα το δεχθώ και κατά συνέπεια κοροϊδευει και το παιχνίδι...
Οπότε πιστεύω τελικά ότι θα πρέπει να μην ανακυκλώνουμε το θέμα των "στημένων" αγώνων... αλλά της στρατηγικής του κάθε παίχτη... Ξέρω ότι αν κερδίσω τον Περιστερι, θα τον έχω κερδίσει γιατί "είναι φίλος μου"... θα ειπωθεί αν γίνει. Ομως όταν έπεσα, με έιχε νικήσει στον έναν αγώνα και η ήττα μου στοίχισε... οπότε; Μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο συζητήσεων, κατηγοριών, συνομοσιολογίας κλπ... Ας τα αφήσουμε πίσω...