BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123504.39 in reply to 123504.37
Date: 12/23/2009 7:01:31 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Δε ξέρω τι είπε ο Τυφώνας σχετικά. Δε μιλάω για το θέμα αν εσύ με το ματσα κλπ... μιλάω για μεταγραφές από συγκεκριμένες ομάδες συγκεκριμένης χώρας τότε. κάπου όντως εκεί ήταν 6η 7η... Δεν αποδείχθηκε κάτι και το αφήσαμε!

Οσον αφορά στις πολλαπλές ομάδες, ναι αλλά αν κάποιος έχει 2-3-4-5 ομάδες πρέπει να είσαι ο ασυγκράτητος για να μη σε ενδιαφέρουν οι εκβάσεις των αγώνων. Αν συντελούνται "ατασθαλίες" και ο Χ εσύ πέσεις... τότε?

Οντως θα πρέπει να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και να μην ασχολούμαστε με μικρότητες κλπ... Καλό είναι να κουτσομπολεύουμε, να κάνουμε πλάκα, να τα λέμε, να τσακονώμαστε. Αλλά πάντα στα πλάισια του παιχνιδιού! Αν ο άλλος με κοροϊδεύει δε θα το δεχθώ και κατά συνέπεια κοροϊδευει και το παιχνίδι...

Οπότε πιστεύω τελικά ότι θα πρέπει να μην ανακυκλώνουμε το θέμα των "στημένων" αγώνων... αλλά της στρατηγικής του κάθε παίχτη... Ξέρω ότι αν κερδίσω τον Περιστερι, θα τον έχω κερδίσει γιατί "είναι φίλος μου"... θα ειπωθεί αν γίνει. Ομως όταν έπεσα, με έιχε νικήσει στον έναν αγώνα και η ήττα μου στοίχισε... οπότε; Μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο συζητήσεων, κατηγοριών, συνομοσιολογίας κλπ... Ας τα αφήσουμε πίσω...

This Post:
00
123504.42 in reply to 123504.40
Date: 12/23/2009 8:09:42 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Θέλω πρώτα να είναι ξεκάθαρη η θέση μου ως προς το μείζων ζήτημα... για να μη φανούμε ανακόλουθοι στη συνέχεια όταν θα έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια... Εγώ δεν πρόκειται όπως όταν έπεσα, να κάνω κανένα σχόλιο για την "αγωνιστικότητα" κανενός... έχω ξεκαθαρίσει ότι είναι παιχνίδι και ο καθένας παίζει όπως γουστάρει.

Για το σχολιασμό τώρα των παιχνιδιών - θα προτιμήσω τις προβλέψεις πριν - και όχι την κριτική μετα... αυτός άλλωστε ήταν και ο εν αρχήν λόγος της όλης μας αντιπαράθεσης. Η κριτική και μάλιστα με ύφος κριτική (ύφος για να μη παρεξηγούμαι εννοώ αυτό που σου είχα πει του "παντογνώστη"). αυτό δε μου αρέσει. Οχι ότι μπορεί να γράφεις λάθος ή να έχεις άδικο σε κάποια κριτική. Αλλο αυτό.

...και αφού ξεκαθάρισα τη θέση μου και τη στάση και γουστάρουμε να "μπουμε" κανονικά στο παιχνίδι... θα δώσω και εγώ τα προγνωστικά μου (με ζητούμενα) σύντομα για το σάββατο.

Καλό απόγευμα σε όλους

This Post:
00
123504.44 in reply to 123504.43
Date: 12/23/2009 9:11:58 AM
Overall Posts Rated:
3535
kalispera kai eyxaristo gia tin filoksenia sto forum tis afrokremas tou bb.eiste i elite tis xoras mas,oi perissoteri xristes parakolouthoun toso tous agones sas oso kai to forum sas prokeimenou na mathoun kati parapano apo esas.eseis ti kanete?allilotsakoneste-katigoriste gia na min xrisimopoiiso alles ekfraseis.ksanaleo oti eiste i elite kai paradeigmata pros mimisi oxi pros apofigei,analogistite tis theseis sas.

A)i epikoinonia metaksi dio xriston kai sinenoisi gia opoiodipote thema tou metaksi tous paixnidiou den apagoreyete apo tous kanones.mporei na sinenoithoun akoma kai gia tis akrivis theseis pou tha parei o kathe paiktis.ARKI NA MIN EINAI KAI OI DIO OMADES TOU IDIOU XRISTI.iparxoun ta mesa na to diapistosoume efoson iparxei ipopsia kai kanete episimi anafora.to olo thema einai kathara ithiko kai kata oso einai dikaio na ksekinaei kapoios to protathlima me +4 vathmous.ithika kai mono apenanti stus antipalous mas.

B)sto parelthon ipirxan kataggeleies gia sigkekrimeni omada tis katigorias sa pou apasxolise olous sxedon tous GM.to thema elegxthike kai apo BBs.an ipirxe paratipia oi pines eixan epivlithei an oxi den iparxei thema.(apantisi iparxei apla den mporo na tin anakoinoso)Simperasma oti to thema exei elegthei kai exei kleisei.apo tin stigmi pou i omada sinexizei akoma OLA KALA KAI TELOS.

ayta apo mena kali sinexeia panta epitixeias kai elpizo na stamatisei edo ayti i antiparathesi

KALES GIORTES SE OLOUS ME YGEIA KAI EYTIXEIA TO NEO ETOS!!!!

This Post:
00
123504.45 in reply to 123504.43
Date: 12/23/2009 11:36:35 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Ρε ματσα σταράτε... δεν κάνεις μια χαλαρή ανάγνωση αυτού που έγραψα πριν το δικο σου ποστ για να δούμε που διαφωνούμε...? Γιατί μου φαίνεται ότι ο λίγος χρόνος στο στρατό δε σ' αφήνει να διαβάζεις με την ησυχία σου τα γραφόμενα.

Αυτό ακριβώς εννούσα! ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΘΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ... ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΟΙ GM... O ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ... δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον όλον εκνευρισμό σου και μάλιστα την ώρα που έχουμε βρει μια λογική και ένα δίαυλο επικοινωνίας μετά από τόσο καυγά τις τελευταίες μέρες...

Φυσικά και το όλο θέμα αφορούσε την ομάδα σου αλλά το θέμα με τον Τυφώνα δεν ήταν αυτό... Το θέμα με τις μεταγραφές που θυμηθήκαμε στην κουβέντα είχε κλείσει τότε! ...και αυτό είπαμε!

...ξέρουν πολύ καλά όλοι - και εσύ - από όταν άρχισα να παίζω το παιχνίδι προσπαθούσα πάντα να κάνω όλους να το βλέπουν χαλαρά! Αυτή άλλωστε ήταν και μία από τις "μάχες" που δώσαμε με τον Ρετόντο ως προς το θέμα εθνική.
Το παιχνίδι το έβλεπα πάντα με τα... μπανεράκια και με την πλάκα του... μάλιστα δεν κρύβω ότι τον πλέον σοβαρό μπαζερο-τσακωμό μου τον είχα κάνει με τον Τυφώνα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να τα βρούμε και να ξεπεράσουμε παρεξηγήσεις.

Επαναλαμβάνω και ας μην διάβασες προφανώς από έλλειψη χρόνου... ότι πρέπει να αφήοσυμε πίσω όλα αυτά και να διασκεδάσουμε το ΒΒ...

Υ.Γ. φυσικά και σε θεωρώ πολύ καλό παίχτη! ...και θυμάμαι πολύ καλά την πορεία σου και την εξέλιξη σου... μην ξεχνάς ξαναβρεθήκαμε στην Α1... και ναι, δεν είμαι παιδάκι, είχε ειρωνικό ύφος αυτό που σου έγραψα... αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτά που πιστεύω!

Last edited by Rantanplan at 12/23/2009 11:37:47 AM

This Post:
00
123504.47 in reply to 123504.46
Date: 12/23/2009 2:40:27 PM
Overall Posts Rated:
7676
Καλές γιορτές σε ΟΛΟΥΣ παιδιά, καλά Χριστούγεννα και με πολλά κέρδη στο black jack, poker, zaria ή ότι άλλο θα παίξει ο καθένας!!! :P

Advertisement