ξεκίνησες το κυμήγι για τα μπαλάκια εσύ ε?
χαχαχαχα
πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής πειόδου βασικά. στα ψηλά λίγο δύσκολο να αλλάξει κάτι. ο Βομβάυ κάνει μια πολύ μεστή σεζόν, αλλά είχε μια καταστροφική εβδομάδα που του στερεί την πρωτιά σε όλη τη λίγκα. χωρίς άγχος περιμένει απλά να μάθει τα ρεκόρ.
εγώ επίσης χωρίς άγχος, δεν περιμένω απολύτως τίποτα. έχω τη δευτερη θέση και θα κάνω μια προσπάθεια σαν αουτσάιντερ στα πλέι οφ, χωρίς όμως να χαρίζομαι σε κανέναν.
εσύ τώρα είσαι ο μόνος από τους πρωτοπόρους που έχει κάτι χάσει έστω και αν έχεις μαξιλαράκι ασφαλείας, αφού ουσιαστικά είσαι +2 νίκες από τον δεύτερο δλδ εμένα. δεν νομίζω να κινδυνεύσεις για να είμαι ειλικρινής όμως. είσαι δυνατός πολύ και γενικά προς μίμηση. μία ήττα κι αυτή με το ζόρι εκτός έδρας με διπλή διαφορά, τι να λέμε τώρα.
το ζουμί αυτή τη στιγμή είναι στα πιο χαμηλά πλασαρίσματα όπου γίνετε χαμός.
το ματς της αγωνιστικής βαθμολογικά για μένα είναι το Ρετρό-Μώλος και ακολουθεί το δικό σου στον ΚΤΠ.
αν ο Μώλος χάσει να αρχίσει να φοβάται πολύ τον υποβιβασμό. αν όμως νικήσει ίσως βάλει και πλώρη για 4η θέση. τα ίδια για τον Ρετρό. σήμερα 4ος αλλά αύριο ποιος ξέρει?
ωραίο ματς και του Βόλου και μτον Μπαντ, αλλά δεν υπάρχει κάνα μεγάλο κόστος σε περίπτωση ήττας. όχι άμεσα τουλάχιστον.
αντέ το πήρες το μπαλάκι σου άξια. ελπίζω να συνεχίσεις ορεξάτος.