Smolník u mne kdysi začínal docela dlouho podkošovými tréninky, protože v týmu byli Kubeš se Sedlárem. Ale že by je dostal do nějakých závratných výšin, se říct nedá. I když i ty realtivně lehce vyšší proti ostatním mu asi docela pomohly, že z potenciálů 9 se drží v NT jako jeden z nejvytrvalejších.
Vůbec nejde o to, aby se hráči dostali do závratných výšin. Toho se tímto tréninkem nedosáhne, ale mnou uvedený systém tréninku nezatěžuje hlavně peněženku týmů v nižších ligách. Podle mě se momentálně dá v pohodě postoupit ze třetí ligy i z mimopostovým tréninkem a ve druhé lize se potom může manažer vrhnout na hlavní skilly hráčů a tím obrovsky pozvednout tým i pro druhou ligu.
Podle mě začíná období, kdy mezi první a druhou ligou vzniká jakýsi špunt (koloběh určitých týmů) a myslím, že tímto systémem se dá toto narušit.
Chtěl bych aby tuto hru bavilo více a více manažerů! Ať máme nové výzvy, protože momentálně to začíná být stereotyp.
Které podkošové skilly a do jaké výše by měli zhruba trénovat guardi v tvém systému, než by přešli na primární tréninky pro guardy?
IS 8, ID 10, RB 8
A naopak, co a do jaké výše by měli trénovat podkošoví hráči, než by přešli na podkošové tréninky?
OD 12, PA 12
A jak se ve tvém systému vytrénovávají SF?
Podle výšky by se rozhodlo, co trénovat dříve. Chtěl bych, aby na SF trénovali ti nejlepší hráči z ročníku.
Last edited by Maxson at 3/9/2013 2:56:44 AM