A Bunga to zło ;)
Jeżeli to nie jest slogan tylko na użytek wyborów i po objęciu kadry nie włączysz bungi, masz mój głos.
Kilka pytań.
1. Nie znalazłem lub źle szukałem.Jaki masz cel na swoją kadencję? Złoto? Jakikolwiek medal?
2. Czy w świetle zmian wspomnianych przez BBów masz już swoją wizję zmiany treningu dla przyszłych kadrowiczów?
3. PS skill ważny dla podkoszowych? Jaką wartość docelową chciałbyś widzieć u kadrowiczów?
4. Czy zamierzasz nakłaniać zespoły PLK do zakupu kadrowiczów?
5. Jak wspomniałeś jednym z zadań selekcjonera jest pilnowanie formy zawodników w kadrze. Czy w przypadku braku współpracy w tym obszarze jesteś gotów na wyrzucenie takiego delikwenta z kadry i powołanie słabszego, ale od Prezesa regularnie dbającego o formę?
6. Jakimi taktykami oprócz LI chciałbyś grać w kadrze?
7. jaka jest twoja opinia o skillu: doświadczene? Czy warto go " trenować " ?
8. Uważam że język polski to piękny język. Dlaczego nazwa Twojego zespołu jest w języku obcym? Czy spotkałeś się z sytuacją, że francuz, niemiec czy anglik nazywa swój zespół w języku polskim? ( oczywiście pomijam prezesów Polaków którzy założyli drużyny w innych krajach). Akurat teraz jest możliwość zmiany, więc może warto okazać swój patriotyzm?