Ja ze swojej strony to wywaliłbym trena formy , aby ukrócić granie starymi dziadkami nietrenowanie niczego lub tylko ogólne i ciągłą podmiankę tych starych dziadków . Wywaliłbym też tych FA bo wyciągają kasę z systemu i zaniżają często ceny na Tl-u .
bardzo dobre rozwiązanie, mnie też denerwują managerowie robiący ze swojego teamu domy spokojnej starości i jadące przez cały sezon wyłącznie trening formy, przydałoby się to trochę ukrócić...zlikwidowanie tego trena byłoby dobrym rozwiązaniem, bardziej trzeba by było pilnować minut i podchodzić do rotacji w przemyślany sposób, a nie tylko wciskać jeden "przycisk" przez cały sezon i do przodu na idealnych formach...jaka to przyjemność z gry? no chyba, że dla kogoś ważniejsze jest wygrywanie za wszelką cenę/ po trupach niż fun płynący z gry.
taka gra promuje ludzi "leniwych", nie mających pomysłu na siebie i bez większych aspiracji, a stawia w dużo gorszej pozycji tych aktywnych, kombinujących i stawiających na ciągły rozwój...to w dużej mierze przez to trening na najwyższych szczeblach ligowych traci na atrakcyjności, bo po prostu łatwiej, może i taniej sklecić sobie skład emerytów, "podłączyć ich pod kroplówkę" i jechanie na wspomaganiu aż nie padną ze starości, a ich miejsce zajmą nowi seniorzy ;)
zlikwidowanie trena formy + jakieś większe uniedogodnienia płynące z częstej podmiany grajków...ten spadek formy po zakupie jest wg mnie sporo za krótki - kupisz grajka, wyrobisz mu dobre minuty + dasz trening formy i po tygodniu jest powiedzmy w silnej...co to za aklimatyzacja w nowym środowisku? 1 tydzień? bez jaj...
dziadkowie - ok, w każdej drużynie potrzebni są weterani, ale potrzebna jest też jakaś równowaga...starzy odchodzą, młodzi się robią, druga sprawa jakaś stabilność w składzie, a nie rok w rok podmianka co najmniej połowy rotacji jak nie całości...takie błądzenie bez celu i w ciemno.
piszecie o różnych drogach do celu, ale jakie to kombinowanie i "ruszanie głową" sklecić skład złożony wyłącznie z dziadków, wciskanie 1 przycisku i w zasadzie nie robienie nic, faktycznie ogromna przyjemność z bycia "managerem" ;)
Last edited by Huanito at 7/3/2013 6:20:35 AM