Osobně si nepovedu představit, že by někdo propagoval hru jen proto, aby měl větší konkurenci v lize. Kdo nemá dostatečnou konkurenci v nižší lize, tak má snadnější cestu pokusit se o postup nahoru. Že by větší konkurence lépe připravila na B3, to si taky nemyslím. Tým, který by B3 hrával pravidelně, bude ty zkušenosti získávat přímo v B3.
- to, že si manažeři neuvědomí, že trénink hráče může být a dokonce obvykle je přínosný pro tým i pro U21 současně, ber ale jako vlastní chybu, že jim to nedokážeš dostatečně srozumitelně vysvětlit a zamysli se nad tím, proč tomu tak je
- může se to zdát jako samomluva, ale nemusí to tak být, je spousta lidí, co čte, ale nepřispívá, takže tady je to zase o tobě, aby jsi se přenesl přes pocit samomluvy a neodrazovalo tě to
- když uděláš soutěže, tak tam je účast jednoznačná, buď se někdo zúčastní nebo ne, nejde se zúčastnit pouhým čtením
Pak si mi pár bodů odkýval jako zajímavý nápad, znamená to tedy, že budeš přemýšlet o jejich realizaci nebo skončí u zajímavého nápadu?
Ještě jsem se zamyslela jednou nad tvým nápadem kočkopsa a došla jsem k tomu, že pokud chceš vyčlenit nějaká místa pro NT potenciály, pak ok, to je tvoje věc, přinese to hlavně tobě složitější nominaci na zápas. Co bych ale zrušila, je škatulkování týmů, kdo může a nemůže trénovat hráče s nižším potenciálem. To ať se každý rozhodne sám. Kdo chce dlouhodobě fungovat efektivně, musí sám pochopit, že mu hráči s vyšším potenciálem přinesou větší užitek. Už sám fakt, že hráči s nižším potenciálem budou mít menší počet míst na soupisce, může částečně vést k větší poptávce po těch s vyšším potenciálem.