Po sastavima vidim da je dosta vas zeleno u fantaziju ovog tipa, da se niko ne uvredi neću pominjati imena, a ima i par vas koji ste baš lepo skockali tim. (y)
Kao prvo imate na raspolaganju posle svakog kola grupne faze 2 izmene i pogledajte bar u prvom kolu ko se sa kim sastaje bar toliko možete, ja recimo gledam i par kola u napred, planiram izmene od samog starta. Skupljanje kredita je bitno iako je sistem takmičenja kratak svega 9 kola (5 kola u grupi i 4 eliminacione runde) i do izražaja će doći u kasnoj faci takmičenja verujte mi, ali nikako nakon podbačaja u prvom kolu odustati od nekog igrača zarad kredita treba naći balans. :?
Zatim recimo Francuska ima jako laganu grupu i mislim da će dosta korigovanu minutažu imati zvezde tima pa bi dobar izbor mogao biti neko jeftiniji iz njihovih redova, Francuze sam uzeo kao očit primer mada ima još njih o kojima ne želim da baksuziram. :D
Nakon grupne faze je moguće zameniti 5 igrača pre 1/8 finala a nakon toga još po 3 u svakoj fazi, zato pazite sa brojem igrača iz slabih timova koji će teško proći grupu nego gotovo da neće imati šanse da prođu prvi stepenik eliminacione faze.
Sad će neko reći ovaj priča sve uopšteno i ništa ne otkriva, ko devojka kd skine grudnjak kad ono ispod još jedan :] ali to je moj način nikad ne otkrivam karte }:>