BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Η γωνιά των GM

Η γωνιά των GM

Set priority
Show messages by
This Post:
00
132391.370 in reply to 132391.367
Date: 2/9/2011 5:12:27 AM
Overall Posts Rated:
303303
να ρωτησω κατι ?
μαθαινεις οτι ενας εφαγε προστιμο για παρατυπια , βλεπεις οτι καπου κοροιδευει οσους μπορει και μεσα απο το φορουμ τι θα κανεις?

From: Thor

This Post:
11
132391.371 in reply to 132391.369
Date: 2/9/2011 5:15:00 AM
Overall Posts Rated:
291291
ωραίες προτάσεις και με βρίσκουν σύμφωνο. Κάνατε την πρόταση στο αγγλικό φόρουμ?
αν όχι θα την κάνω εγώ απλά όσο πιο πολλοί μπούν και γράψουν-προσθέσουν κάτι, θα γίνει μεγαλύτερος ντόρος και οι ΒΒ θα το κοιτάξουν πιο γρήγορα

This Post:
00
132391.373 in reply to 132391.372
Date: 2/9/2011 5:40:27 AM
Overall Posts Rated:
303303
τωρα τι να σου πω ? ειλικρινα δεν ξερω .... να βαλω φωτια η να το αφησω να φυγει

This Post:
00
132391.374 in reply to 132391.363
Date: 2/9/2011 6:18:53 AM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
μπαινει ο μαμου(ροτ,ματσας κλπ) στο τσατ....και τον πετυχαινουν και του λενε....οτι κανεις βρωμιες.....αλλοι μανατζερ απο την α1....πως θα προστατευτει αυτος?
στο λεω γιατι εχει συμβει....του στιλ "η α1 ειναι οτι πιο βρωμικο υπαρχει και γι αυτο ευθυνεσαι εσυ..."

διαμορφωνεται κλιμα...αν δεν μπορεις να το καταλαβεις...τι να πω...ζω σε αλλο κοσμο.

είναι θέμα ηθικής να φαίνεται προς τους υπόλοιπους πάικτες , ότι εγώ κάνω κομπίνες με ανύπαρκτες ομάδες για να βγάζω λεφτά ... και να μη μάθει κανείς ότι εγώ ΔΕΝ έκανα κομπίνα . αυτό είναι ηθικό !? ο θύτης να μην μπορεί να μη βρεθεί [πράγμα λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις], αλλά εγώ που είμαι τίμιος , να μην μπορεί το παιχνίδι να με υπερασπίσει ? ηθική είναι να πούμε δηλαδή :

Συμφωνω απολυτα στην καθαρση που προτεινει ο Μαμου και εχω κανει αναλογη συζητηση αρκετες φορες με τους gm.
Δεν γινεται να στγματιζεται αδικα το θυμα και τον θυτη να μην τον μαθαινει κανεις.
Ειναι παραλογο.
Καποιους μη ενεργους χρηστες στα φορουμ μπορει να μην τους ενοχλει.
Εγω που ασχολουμε με το game και γραφω στα φορουμ ,που εχω γνωρισει κοσμο και με ενδιαφερει να συνεχισω το παιχνιδι. Με ενδιαφερει να μην μπορει να μου προσαψει κανεις τιποτε σε περιπτωση που ειμαι αθοως.
Αν παλι εκανα λαμογια ,να γραφει να ακουστει και να τα ακουσω.

Με αυτη τη λογικη της αδιαφανειας οδηγητε πολλους να κανουν αυτο το παιχνιδακι.
Ιδρυση ομαδων καταστροφης.

Τι προτεινω?

Πρωτ απ ολα σε περιπτωση αθοωσης καποιου π.χ για μεταγραφη.
Ακυρωση της μεταγραφης ,ωστε να μην υπαρχουν τα ιχνη καποιας παρανομης πραξης ,ωστε να μπορει να του προσαψει καποιος κατι. Εννοειται πως δε θα χρειαστει διορθωση τιμης και θα μπορει να βγαλει τον παικτη σε οποια τιμη θεωρει πως τον συμφερει και οχι την τιμη που θα του επιβαλει ο gm με το προστημο(χανεται η ελευθερια της δημοπρατησης παικτων).

Οσον αφορα τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα με μαμου.

Πρεπει κατι να αλλαξει συντομα ,ωστε να μην απογοητευοντε οι ενεργοι χρηστες απο κακοβουλες πραξεις.
Αν υπαρχει βεβαια η διαθεση το παιχνιδι να εχει αυξουσα σε αριθμο χρηστων πορεια.

This Post:
00
132391.378 in reply to 132391.375
Date: 2/9/2011 4:00:36 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Νικο κατανοητα αυτα που γραφεις και οντας εσυ gm ,μπορει να βλεπεις καποια πραγματα παραπανω ,τα οποια κανουν αυτα που πρωτεινουμε μη πραγματοποιησημα.

Το ποιο απλο ομως ,το οποιο δεν μπορει να δημιουργηση εναν φαυλο κυκλο συζητησεων περι τιμωριων, αυτο το ποιο απλο ειναι πραγματοποιησιμω και το επανακαταθετω.

Αν γινει κακοβουλη πραξη σε μια ομαδα, οπως μια ομαδα καταστροφης η οποια αγορασει σε οχι τραγικη τιμη εναν παικτη και θεωρηθει απατη.
Αν αποδειχτει η αθωοτητα της αρχικης ομαδας ,το πλεον δικαιο θεωρω ειναι να ακυρωθει η μεταγραφη για τους εξις λογους.
1)Δεν θα υπαρχουν τα αποτυπωματα μιας αμφιβολης πραξης
2)Ο παικτης θα εχει ξανα τη δυνατοτητα να βγαλει σε ελευθερη πωληση των παικτη του και οχι να του γινει μια ετσι θελω διωρθωση τιμης.

Να γινει δηλαδη επαναφορα συστηματος-ομαδος ,οπως ηταν πριν την κακοβουλη πραξη.

Αυτο πιστευω ειναι ευκολα πραγματοποιησιμω και θα απαλασε εναν οντως αθοω απο την ρετσινια και εσας τους gm απο ατελειωτα μυνηματα με την αδικημενη ομαδα.

Επιμενω σε αυτο, διοτι η ομαδα μου στο παρελθον εγινε στοχος απο ομαδα καταστροφης και οντως λογω της υπαρχουσας καταστασης καταφερε να σαμποταρει την ομαδα μου.
Χωρις αυτη την επαναφορα συστηματος που σου ανεφερα ,ειμαι σιγουρος οτι οποιος γινεται στοχος ,οντως στο τελος την παταει και ο θυτης χανει απλως την ομαδα σαμποταρισματος εχοντας ομως επιτυχει το στοχο του.

Επειδη εχω κανει διατριβει στο θεμα ,αν θελεις μπορω να σου αναλυσω , γιατι το θυμα στο τελος παντα θα ειναι ο ζημιωμενος.
Και μη μου πεις να καταγγειλει καποιος την ιδια του την ομαδα, διοτι δεν σου μιλαω για τρελη διαφορα στο χτυπημα της τιμης.και το σημαντικο οτι στο θυμα θα εχει ακυρωθει η ελευθερη μεταγραφη ενος παικτη του με τη διορθωση τιμης που θα του εχει επιβληθει.

This Post:
00
132391.380 in reply to 132391.379
Date: 2/9/2011 5:10:46 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Αλλά και εδώ θα υπήρχαν τρωτά σημεία!Αν όπως λες η διαφορά στο χτύπημα δεν ήταν τρελή ποιός είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον πρέπει να γίνει η επαναφορά συστήματος ή όχι!Ο GM?Γιατί αν ναι τότε και πάλι μπαίνουμε στο ίδιο τρυπάκι!

Δεν ειναι το ιδιο τρυπακι ,διοτι δεν θα καθοριζε ο gm την τιμη του παικτη με τη διορθωση τιμης.
Απλως θα ακυρωνοταν η μεταγραφη (παντα αν θα υπηρχε κατι επιληψιμο εννοειτε).

Οποτε θα λυτωναν και οι gm ,ενα μεγαλο ποσοστο κραξιματος επι του θεματος ,μιας και δεν θα υπηρχε ουτε γατα ουτε ζημια οσον αφορα το θυμα.
χαχαχα

Εννοειται πως ο θυτης θα επρεπεν να τιμωρειται παραδειγματικα(βεβαια οχι μονο η ομαδα σαμποταζ ,αλλα η original ομαδα, αν θα ηταν εφικτη η ανιχνευση της).

Επειδη θεωρω οτι ειναι ευκολα πραγματοποιησιμω ,δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει καποιο θεμα με τον προγραματισμο του προγραμματος, θα σε παρακαλουσα να διαβιβασεις αυτη τη προταση στα αρμοδια οργανα, μιας και τα αγγλικα μου μοιαζουν ποιο πολυ με Ινδικα.
χαχαχα

Advertisement