Szerintem
(15836608) ez ugyan az a helyzet, ami miatt az
(56745) Iran-i BBB-s játékos abbahagyta, ami miatt a válogatott az év elején egyszer-kétszer
(7659) váratlanul kikapott és ami miért a csapatom idén nem ér semmit
(17480678) ....
Röviden:
A nemzetközi fórumokban is sokan írták már, hogy el lett rontva a Look Inside (2 pontos erőltetése) támadó taktika. Elvileg az új meccsmotorban megemelték ennél a taktikánál a belső embereknél a labdakezelés és a paszzolás fontosságát. Ha olyan belső embereid vannak, akik ezekben a képességekben nem acélosak, akkor sajnos "nem sikerül nekik jól bejuttatni a labdát", ezért vagy béna helyzetek alakulnak ki (sok mellédobott lehetőség), vagy nem is jut el hozzájuk a labda és a külső emberek kénytelenek eldobni úgy, hogy nem igazán helyzet (lásd a C mellett a PG-dnek és az SG-dnek volt a legtöbb próbálkozása... belső támadásnál tavaly (előző meccs motor) ilyen nem fordulhatott elő....).
Mindezeket nem én találtam ki, angol fórumokon olvastam. A szép "magyarázatot" a BB-k, a taktikai elemzéseket a játékosok hozták össze. Sokaknak az a véleménye, hogy el lett túlozva a dolog, de a BB-k jelenleg nem látszanak változtatni.
Vagyis (innen jön a "szerintem"):
- Ha olyan belső embereid vannak, akik a fenti képességekben nem erősek, akkor Low Post-ot (nem tudom mi magyarul, lassú belső támadás) kell játszani, az sokkal eredményesebb.
- Azoknak a belső embereknek, akiknek ezek a kiegészítő skilljei magasabbak (7-8) sokkal nagyobb lesz az értéke (ez már most is látszik a piacon) illetve ilyenkor lesz igazán erős újra ez a taktika.
Ezt a válogatottnál már most igyekszünk figyelembe venni, nem játszuk ezt a taktikát és két belső embert is igyekszünk ezekkel a skillekkel erősíteni. A csapatom meg.... :-)
Edit-nek jutott eszébe, hogy ráadásul a BB-k is bevallották, hogy ez most sajnos a meccs rating-ekben nem tükröződik, ezért láthatsz idén sok-sok olyan meccset, ahol a Look Inside-ot játszó csapat jobb rating-eket hozott össze, mégis kikapott.
Last edited by bragalyi at 11/11/2009 11:05:47 AM