szezononként 2-3 olyan meccsed van amikor te vagy a gyengébb és erősebbet verhetné, de ezeknek csak töredékén kapsz laza-laza ajánlatot. így amit írtam nem hülyeség, persze nem száz meccsre gondoltam pontosan, de amit charlie felhozott példának olyan szezononként nincs egy szerintem. 2-3 szezononként meg benyelhető egy ilyen ajánlat. egyébként nem tudom mi történik akkor, ha pl egy ilyen levélre azt válaszolod, hogy vagy motsolok vagy lazázok, még nem döntöttem el! így le van csapva a magas labda, aztán görcsöljön a másik, hogy mit játsszon!még az is lehet, hogy bemotsol, te meg ellazázod, ez esetben te voltál az ügyesebb pl ha vesztesz ha nyersz!
a rendszer szerintem úgy lenne jó, hogy a magas ts erősítene valamit valamennyire és számolni is lehetne vele. pl 1 ts különbség 0,15 szint a 2 támadási értékedhez támadási fajtákhoz igazodva, pl 2 pontosnál a benti, r&g-nél a kinti, gyp-nél 0,075 bentre 0,075 kintre. így már lenne értelme követni az ellenfél eddigi játékait, pontosan tudhatnád milyen előnnyel hátránnyal számolhatsz, így választhatnál taktikát pl. vagy a hozzáállást!a laza jelenthetné, hogy minden értékelésed 0,5-el romlik a motsnál 0,5 szinttel javul stb! HT-be ez tökéletesen működik! aztán mindenki úgy használja ahogy tudja.