BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Narodni tym IV

Narodni tym IV (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
249739.372 in reply to 249739.371
Date: 10/1/2014 4:43:56 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Hmm, pokud ale budeme tahat OD na 19-20, budeme se muset rozhodnout na úkor jakých skillů, aby to těm hráčům potenciál a plat umožnil, ale určitě je to zajímavý námět pro diskuzi.
Co se týče SF, tak jestli myslíš vliv na týmové ratingy, tak já bych pro změnu nepřeceňoval týmové ratingy. Myslím si, že pro taktiky jako LI jsou typově hráči jako dříve Sedlár, nedávno Zita a nyní Dvořák s Antonínem ideální. Samozřejmě je otázkou, jestli pro vnější útoky by nebylo vhodnější použít hráče jako Hurda nebo Hnízdil. Nebo jestli si pro tyto taktiky představuješ hráče skillově někde mezi Hurdou a Dvořákem, tzn. ne a až tak vysoko jako Hurda (některé) vnější skilly a naopak některé podkošové skilly (největší problém bych viděl u doskok) sice výše než Hurda, ale ne na úrovni Dvořáka.

Nezaznamenal jsme tak názor na podkošové vlastnosti podkošových hráčů. Každopádně asi by mohl být prostor pro OD a JR, i když jak jsem viděl kluky, tak v porovnání se slavnou čtveřicí Hána, Urbánek, Vogel, Liska mi nepřijdou nějak výrazně pozadu. Otázkou je, jestli se svět neposunul na vyšší úroveň. Co měli Hána a Urbánek o dost výše, byly přihrávky a mně vždy připadalo, že jsme je vyhnali zbytečně vysoko, ale třeba to zbytečně vysoko nebylo.

From: Maxson

This Post:
00
249739.373 in reply to 249739.372
Date: 10/1/2014 5:59:44 AM
Overall Posts Rated:
7979
Ano podle mě by to muselo být na úkor JS, ale já osobně bych do toho rizika šel. Minimálně bych to ještě zkusil i s momentálním týmem a celkově bych přešel na vnější taktiky, trochu mě mrzí, že letos honzík nevyzkoušel Motion a sázel v těžkých zápasech na Princeton, což je taktika, kde soupeř prakticky nefauluje a to je dle mého názoru velký problém této taktiky. Ratingy také moc nesleduji, ale momentálně je jasné, že máme problémy prorazit útokem soupeřovy obrany a je otázkou diskuze, zda zkusit jít skillově více do útoku, nebo obrany, já bych volil spíše ty obrany...

Nevýhodou tohoto přechodu je nevyužití momentálních SF, kteří jsou pro tento způsob hry prakticky nepoužitelní...

Určitě bych vyzkoušel a mám to v plánu na zápas se Slovenskem Motion bez zafixování na SF, počítám, že si tam zahrají Hurda s Hnízdilem, ale bude záležet s jakou náladou bude hrát soupeř. :-(

Určitě bych si nechal jako druhou variantu v útoku LI, pro tuto taktiku máme SF parádní, ale nejsem si jistý naši silou přímo pod košem. Tam si myslím, že máme momentálně menší ztrátu.

Doskoků bych se nebál, mám pocit, že pokud na SF hrají hráči bez doskoků, převezmou tuto roli přímo podkošoví hráči. Celkově si myslím, že podkoš je naše momentální slabina, jak na to narážíš, ohledně těch přihrávek nevím, podle mého názoru Hána a Urbánek byli zbytečně vysoko.

From: rwystyrk

This Post:
00
249739.374 in reply to 249739.373
Date: 10/1/2014 7:09:39 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Podle mne JS je skill, na kterém se docela těžko šetří, protože skáče v tréninku tak trochu mimochodem - jednak při tréninku JR a taky při tréninku 1/1, myslím, že jen výjimečně jsme sáhli přímo k tréninku JS. Takže jak ušetřit na JS se nabízí hlavně tím, že opravdu striktně budeme ignorovat primární trénink JS a hlavně asi tím, že 1/1 by se i pro guardy primárně/výhradně trénovalo na SF/PF a nikoli na PG/SG.

Otázkou je, jestli by nestálo za to třeba v Motionu ty naše SF využít na PF. Ale je možné, že ten 1-2 úrovně, co mají manko na podkošáky v podkošových skillech, by převážilo.

Já se naopak doskoků docela bojím. Myslím, že to dlouhodobě nebyla naše silná stránka a když SF budou mít o nějakých cca. 5 níže než doposud, myslím, že to ještě zvýrazní naší slabinu. Dlouhodobě, když jsme pod košem někde šetřili, tak to bylo spíše RE než ID, IS. Ale samozřejmě se zase nabízí, jestli třeba nezačít více šetřit IS a doskoky potáhnout o to výše.

From: Vrta
This Post:
11
249739.375 in reply to 249739.359
Date: 10/2/2014 7:05:24 PM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Omlouvám se komunitě za svou téměř půlroční neúčast.
Osobní život se ubírá jakýmsi směrem a nevím nakolik se budu BB nadále věnovat, ale zůstat zde chci.
Chtěl bych také oznámit, že na prodej je můj reprezentant Ouřada. Chci jej dát pryč nejpozději v úvodních kolech následující sezóny.
Je to vynikající hráč, ale v 29 mi již do tréninku tak jak jej chci praktikovat nezapadá....

This Post:
11
249739.376 in reply to 249739.375
Date: 10/3/2014 4:02:47 AM
Overall Posts Rated:
2727
Tak já už zde dlouho deklaruji zájem koupit repre borce a dokonce bych rád podkošáka, takže bych měl zájem...:) můžeme se domluvit....

This Post:
00
249739.377 in reply to 249739.376
Date: 10/4/2014 4:40:53 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Před pár měsíci jsem deklaroval zájem navrátit se ke kormidlu české reprezentace. Moje další aktivity v pracovním a osobním životě mi momentálně nenechávají na BB tolik času, abych mohl NT vést sám způsobem, který bych považoval za efektivní a potřebný k tomu, aby byl potenciál na to navrátit český tým na pozice, ze kterých v posledních sezonách ustoupil. Proto hledám lidi, kteří by mi s některými činnostmi pomohli. Přičemž ty činnosti bych rozdělil na 2 kategorie:

Činnosti nezbytné
- komunikaci s manažery sledovaných hráčů (to by mělo být primárně na mne, ale dovedu si představit částečnou dělbu s někým dalším)
- monitoring sledovaných hráčů (tzn. kontrolovat, jestli dostávají potřebné minuty na pozicích dle dohodnutého tréninku a případně mě upozornit, že u nějakého hráče je problém, aby to z manažerem mohl projednat)
- monitoring přestupového trhu (pravidelně minimálně jednou za den nebo aspoň 2 dny), jestli se na něm neohlášeně neobjevují sledovaní hráči, případně, jestli se na něm neobjeví hráč, kterého nesledujeme, ale má parametry, že by sledován měl být
- monitoring botujících týmů (jedná se o každotýdenní aktivitu, aby nám nějaký talentovaný hráč "neumřel", protože jeho tým zbotuje, takového hráče jde zachránit tím, že ho před ekonomickým updatem nabereme do NT nebo U21)
- monitoring draftu (jedná se o aktivitu jednou za sezonu po draftu získat přehled o nových hráčích z draftu) - tady počítám s pomocí wamby
- monitoring nově vzniklých týmů (i nově vzniklé týmy mohou rovnou do vínku dostat talentované mladé hráče) - tady by mi taky měl pomáhat wamba
- analýza zápasů - nejspíše by byl potřeba člověk se supporterem, aby pomohl používat GameAnalyzer, který pracuje s Play by play výpisem
- monitoring soupeřů

Činnosti podpůrné
- propagace BB, tady jde o to, abychom ke hře přilákali co nejvíce českých manažerů a rozšířili tak základnu, tady očekávám i různé nápady kde a jak BB propagovat
- mentoring nových a méně zkušených manažerů (jedná se bez ohledu na to, jestli daný klub má nebo nemá v kádru sledovaného hráče, o pomoc se základy BB - jak správně trénovat, jaké pořizovat zaměstnance, jak rozšiřovat stadion a nastavovat vstupné atd.)
- sledování trendů v BB, např. sledování globálního fóra
- analýza různých podpůrných nástrojů okolo BB

Kdyby kdokoli měl zájem v některé oblasti pomoci, případně ho napadá nějaká neuvedená činnosti, která by byla pro BB prospěšná a neuvedl jsem ji, nechť mě kontaktuje BB mailem. Případně pokud chce svůj zájem oznámit veřejně, může to napsat přímo zde na fóru.
Volby začínají zhruba za 10 dní, takže bych si během těch 10 dní chtěl vyjasnit, zda jsem schopen dát dohromady takovou pracovní skupinu, že budu považovat svoji kandidaturu za odpovědnou, nerad bych opakoval scénář z tohoto volebního období nebo scénář, který se mu byť jen z části podobal.

Last edited by rwystyrk at 10/4/2014 4:43:22 AM

This Post:
00
249739.378 in reply to 249739.377
Date: 10/4/2014 7:27:42 AM
Overall Posts Rated:
7979
Rád bych s něčím pomohl, ale jsem na tom časově hooodně špatně. :-(
Možná bych se ujal toho, že vytvořím ten výpis přes GameAnalyzer, to by neměl být problém a možná i sledování soupeřů bych nějakým způsobem dokázal zajistit přes BB DB, ale tam mi myslím za měsíc vyprší předplatné a nebudu vidět všechny skilly hráčů. Dále jsem ochoten zachovat externí fórum, pokud bude zájem a částečně se o něj i starat.
To je asi vše, co momentálně můžu nabídnout...

This Post:
00
249739.379 in reply to 249739.378
Date: 10/6/2014 2:37:37 PM
Overall Posts Rated:
7979
Tak můj rozlučkový NT zápas na mé klubové palubovce proti Slovensku skončil těsnou výhrou 142:140. :-)
Zkusil jsem v útoku Motion a obrázek si udělejte sami...

Kdo by měl zájem rozbor zápasu přes GameAnalyzer:

https://onedrive.live.com/redir?resid=B359E2E85F96631C%211...

Last edited by Maxson at 10/6/2014 2:39:27 PM

This Post:
00
249739.380 in reply to 249739.379
Date: 10/6/2014 3:01:13 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10391039
Second Team:
Nitra Urpiners
Tak můj rozlučkový NT zápas na mé klubové palubovce proti Slovensku skončil těsnou výhrou 142:140. :-)
Zkusil jsem v útoku Motion a obrázek si udělejte sami...

Kdo by měl zájem rozbor zápasu přes GameAnalyzer:

(https://onedrive.live.com/redir?resid=B359E2E85F96631C%211...)

Gratulacia. Hrali ste blank lineup?

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
249739.381 in reply to 249739.380
Date: 10/6/2014 3:10:43 PM
Overall Posts Rated:
7979
Díky, ano hráli jsme blank lineup, chtěl jsem zkusit využití hráčů na SF při Motion... ;-)

This Post:
00
249739.382 in reply to 249739.381
Date: 10/6/2014 3:34:16 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10391039
Second Team:
Nitra Urpiners
Díky, ano hráli jsme blank lineup, chtěl jsem zkusit využití hráčů na SF při Motion... ;-)

Dik

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
Advertisement