Před pár měsíci jsem deklaroval zájem navrátit se ke kormidlu české reprezentace. Moje další aktivity v pracovním a osobním životě mi momentálně nenechávají na BB tolik času, abych mohl NT vést sám způsobem, který bych považoval za efektivní a potřebný k tomu, aby byl potenciál na to navrátit český tým na pozice, ze kterých v posledních sezonách ustoupil. Proto hledám lidi, kteří by mi s některými činnostmi pomohli. Přičemž ty činnosti bych rozdělil na 2 kategorie:
Činnosti nezbytné
- komunikaci s manažery sledovaných hráčů (to by mělo být primárně na mne, ale dovedu si představit částečnou dělbu s někým dalším)
- monitoring sledovaných hráčů (tzn. kontrolovat, jestli dostávají potřebné minuty na pozicích dle dohodnutého tréninku a případně mě upozornit, že u nějakého hráče je problém, aby to z manažerem mohl projednat)
- monitoring přestupového trhu (pravidelně minimálně jednou za den nebo aspoň 2 dny), jestli se na něm neohlášeně neobjevují sledovaní hráči, případně, jestli se na něm neobjeví hráč, kterého nesledujeme, ale má parametry, že by sledován měl být
- monitoring botujících týmů (jedná se o každotýdenní aktivitu, aby nám nějaký talentovaný hráč "neumřel", protože jeho tým zbotuje, takového hráče jde zachránit tím, že ho před ekonomickým updatem nabereme do NT nebo U21)
- monitoring draftu (jedná se o aktivitu jednou za sezonu po draftu získat přehled o nových hráčích z draftu) - tady počítám s pomocí wamby
- monitoring nově vzniklých týmů (i nově vzniklé týmy mohou rovnou do vínku dostat talentované mladé hráče) - tady by mi taky měl pomáhat wamba
- analýza zápasů - nejspíše by byl potřeba člověk se supporterem, aby pomohl používat GameAnalyzer, který pracuje s Play by play výpisem
- monitoring soupeřů
Činnosti podpůrné
- propagace BB, tady jde o to, abychom ke hře přilákali co nejvíce českých manažerů a rozšířili tak základnu, tady očekávám i různé nápady kde a jak BB propagovat
- mentoring nových a méně zkušených manažerů (jedná se bez ohledu na to, jestli daný klub má nebo nemá v kádru sledovaného hráče, o pomoc se základy BB - jak správně trénovat, jaké pořizovat zaměstnance, jak rozšiřovat stadion a nastavovat vstupné atd.)
- sledování trendů v BB, např. sledování globálního fóra
- analýza různých podpůrných nástrojů okolo BB
Kdyby kdokoli měl zájem v některé oblasti pomoci, případně ho napadá nějaká neuvedená činnosti, která by byla pro BB prospěšná a neuvedl jsem ji, nechť mě kontaktuje BB mailem. Případně pokud chce svůj zájem oznámit veřejně, může to napsat přímo zde na fóru.
Volby začínají zhruba za 10 dní, takže bych si během těch 10 dní chtěl vyjasnit, zda jsem schopen dát dohromady takovou pracovní skupinu, že budu považovat svoji kandidaturu za odpovědnou, nerad bych opakoval scénář z tohoto volebního období nebo scénář, který se mu byť jen z části podobal.
Last edited by rwystyrk at 10/4/2014 4:43:22 AM